2777
2789
عنوان

فقط زن های نی نی سایت بدبختن

189 بازدید | 41 پست

امروز مامانم رفته بود دکتر دیگه مجبور شدم من برادرم رو ببرم کلاسش 

بعد این زنا حرف میزدن من همین جوری مونده بودم 

یکی میگفت من شوهر غذا میپره خونه رو مرتب میکنه بچه نگه میداره اخلاقش هم عالیه 

یکی دیگه میگفت من اگه بچه  دوم بخوام بیارم حتما باید پرستار بگیرم که کمکم کنه چون تنهایی نمیشه دو تا بچه رو بزرگ کرد 

و هزار جور توقع و حرف دیگه از شوهراشون 

حالا من خودم چون شوهرم مادرش وقتی بچه بوده فوت شده و پدرش هم دیگه ازدواج مجدد نکرده 

شوهرم غذا بلده درست کنه یا اینکه وسایلش رو مرتب کنه 

ولی بازم نمی دونم که وقتی ازدواج کردیم غذا درست کنه یا نه 

یا مثل الان مرتب باشه یا نه 

یا چه میدونم خیلی چیزای دیگه 

در کل توقع های که از اینا شنیدم تو نی نی سایت تا حالا نشنیدم 

منم نی نی سایتی ام ولی همسرم اینجورین 😂😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چصی میومدن دنیایی واقعی همینجاست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا دروغ میگن و فقط دنبال کلاس گذاشتنن مخصوصا مادرایی ک توی مدرسه و آموزشگاه بچه ها باهم آشنا میشن می‌خوان از هم کم نیارن

اگرم راست بگن خب مشکلات دیگه ام دارن ولی نمیان اونارو بگن 

اینجا همین که پسرا سایه شون روی سر باشه کافیه 

چون الآن کدوم پسری زن میگیره 

کدوم پسری پول داره 

کدوم پسری کمک میکنه 

بعد که مردا پررو میشن به نظرشون از شانس بد خودشونه یا مرده بده هیچ ربطی هم به زیاد کوتاه اومدن خانوما نداره😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چه جوریه؟

همینکه تو کاراکمکم کنن 

غذا بلد نیستن وای موقع آشپزی همش دورو بر من میگردن کاری باشه انجام میدن 

تو کارهای خونه کمک میکنن جارو میکشن 

خریداذو جابجا میکنن و …

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من بدبخت نیستم چرا باید بدبخت باشیم؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇