2777
2789
عنوان

هماتوم و استراحت نسبی

1621 بازدید | 90 پست

کیا هماتوم داشتن و استراحت مطلق نبودن و رفع شده هماتومشون ؟ 

من مشکل دارم کارای شخصی مثل مسواک زدن میوه شستن صورت شستن ، در حد ۵ دقیقه پیاده روی تو خونه و سرویس رفتن و نشستن . 

استراحتم اینطوره ، استراحتتون اینجور بوده و رفع شده هماتومتون ؟ 

منم دارم بابا چه استراحتی همه کارام رو زمینه هیشکی کمک نمیکنه شوهرم که اصلااااا 

چهارشنبه میرم سونو خدا کنه رفع شده باشه با خیال راحت کارامو بکنم نه با عذاب وجدان

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم بابا چه استراحتی همه کارام رو زمینه هیشکی کمک نمیکنه شوهرم که اصلااااا چهارشنبه میرم سونو خ ...

وای منم همینم تازه شوهرم میکه پاشو چایی دم کن ، تو استراحت نسبی انجام میدی ؟ 

وای چطوری فقط دراز کش باشی ؟؟؟؟؟ میشه ؟ پس دستشویی ، خوراکی بیاری برای خودت اینا چی ؟ من بس مایعات م ...

برو دستشویی زیاد نشین زور نزن

من بنده خدا شوهرم همه کارامو می کرد 

من یک ماه دراز کش بودم جفت پایینه باید بره بالا وگرنه خطر سقط ایت

وای منم همینم تازه شوهرم میکه پاشو چایی دم کن ، تو استراحت نسبی انجام میدی ؟

شوهر منم بخدا دیشب ساعت یک به من گفته پاشو دمنوش دم کن پاشو آب بیار پاشو کاهو بیار گشنمه پاشو دمنوشمو بریز ظهر زنگ میزنه میگه بادمجون بذار هوس کردم بعد که میگم لکه بینی دارم میگه کم کار کن بشین یه جا تا اونطوری نشی بخدا انقد گریه کردم امروز سر درد گرفتم 

نه بابا چه استراحتی همش بشور بپز بساب تمیز کن

برو دستشویی زیاد نشین زور نزنمن بنده خدا شوهرم همه کارامو می کرد من یک ماه دراز کش بودم جفت پایینه ب ...

من شوهرم اصلا خونه نیس که بخواد کارامو بکنه ، به مامانمم میگم بیا یه هفتع بمون میکه باباتو چیکار کنم ، خونه مامانمم انقد فامیلا میرن میان نمیخوام بفهمن🙄، خسته شدم ، کاری نمیکنما فقط دستشویی و غذا داغ کردنو و آب آوردن اینا ، گاهی هم میشینم چون درازکش خسته شدم

سونو ان تی داری یا آنومالی ؟ چقد‌بود حجم هماتومت ؟

هیچکدوم تازه دو ماهم تموم شده 

لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت هماتوم 7 میلی متر در 4 میلی متر داری سی درصد ساک حاملگی رو گرفته