2777
2789

چندین ماه نردیک یک ساله میخوام ماشین بخرم. پولم اون موقع به ماشین بهتری میخورد اما الان نه. کسی رو هم ندارم باهام بیاد. دیگه انقد ماشین تو دیوار دیدم و نرفتم بخرم حالم بد شده دلم میخواد گریه کنم. میترسم برم سرم مردا کلاه بذارن. به نظرتون چکار کنم. پولم همین طور مونده. اگه همون چند ماه پیش میخریدم چقدر به نفعم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بنگاه ماشین به یکی پول بده ک بیاد اونجا همه چیو بررسی کنه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

وا وقتی پول داری محکم زنگ بزن حرف بزن بعدم رفتی اونجا قیمتو ازشون بگیر بگو باید قبلش خودم ببیرم کارشناس ببینه خودت ببر به کارشناس معتبر ببینه خوشت اومد قرارداد رو بنویس دیگه

قبلش طی کن باهاشون که تمام خلافی مالیات و عوارض آزاد راهی رو اگه صفر نکردن خودشون باید صفر کنن 

و یه مقدار از پول رو بذار پای سند همرو همون اول بهشون نده