2777
2789
عنوان

روم نمیشه زنگ بزنم برا ماشین خریدن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 30 پست
من بودم همون موقع طلا میخریدم الان اگ مورد خوبی میدیدم میبردم میفروختماونجوری پول فقط ارزشش کم میشه

اخه من از همون اول قصد ماشین خریدن داشتم. اصلا قصد نداشتم پولو حتی یک روز نگه دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا وقتی پول داری محکم زنگ بزن حرف بزن بعدم رفتی اونجا قیمتو ازشون بگیر بگو باید قبلش خودم ببیرم کارش ...

اخه همون لحظه که میرم ماشین ببینم تنهایی چی ببینم؟ سوار بشم دور بزنم؟ مرده هم نگام کنه؟ یا کاپوت بدم بالا از چیزی که اصلا سر در نمیارم سوال بپرسم😢😢

پولتو فعلا تبدیل ب طلای ابشده کن تا زمانش بزسه و یکی پیدا بشه کمکت کنه ماشین خریدن الکی نیس یهو تو پ ...

اخه من همین الان احتیاج به ماشین دارم حتی یکساعتم نمیخوام دیر بشه ازینکه این همه ماه گذشته ناراحتم. 

اخه همون لحظه که میرم ماشین ببینم تنهایی چی ببینم؟ سوار بشم دور بزنم؟ مرده هم نگام کنه؟ یا کاپوت بدم ...

عزیزم قبلش باهاش تماس بگیر در موزد رنگ و موتور ازش بپرس

بعد در روز (نه شب) برو ظاهرش رو نگاه کن و بگو باهم برید پیش کارشناس رنگ تا ببینه ماشین رنگ داره یا نه، اگه نداشت ببرین پیش یه تعمیرکار غریبه نه اشنای اون، تا موتوری بررسی کنه

وقتی اونم اکی بود بگو مالیات و کلیه ی جریمه هاش رو تسویه کنه بعد از سایت سرچ کن خلافیش رو بگیر اگر تسویه شد . حتما یک مبایعه نامه بین خودتون تنظیم کنید مقداری از پول رو بده ماشین رو تحویل بگیر، بعد برید دفتر اسناد رسمی وقتی بهت وکالت داد بقیه ی پول رو بهش بده.

فقط حواست باشه اسم مالک در سند مالکیت خودرو و کارت ملی رو تطبیق بده که یکی باشه

از دوست و آشنا بپرس کسی ماشین سراغ ندارهحتما ببر پیش ۲تا مکانیکقراردادتم سفت و سخت بنویس برای پول دا ...

اگر دوست و اشنا دلسوز داشتم برا یه ماشین خریدن گریه نمیکردم. اصلا دوست ندارن چیزی بخرم و حتی فکر میکنن پولم خرج شده منم چون چند بار رو زدم باهام بیاید برا ماشین خریدن و نه تو کارم اوردن باهاشون قهرم

رو رو بزار کنار یکیو انتخاب کن و برو ببر یه تعمیرگاه یا جایی بگو خوب برات نگاه کنه . یه پولم بده بهش ...

بخدا دلم از غصه داره میترکه. الان یه ماشین خوب و با قیمت مناسب دیوار دیدم انقد گریه کردم چرا یه ادم مسلمان پیدانمیشه منو کمک و همراهی کنه😭

عزیزم قبلش باهاش تماس بگیر در موزد رنگ و موتور ازش بپرسبعد در روز (نه شب) برو ظاهرش رو نگاه کن و بگو ...

ماشینی که الان دیدم تو دیوار. به پولم میخوره نوشته دور رنگ. یه شاسی هم ضربه خورده. همین فقط نوشته ظاهرش هم خوبه. من میخوام بخرم. ولی نمیدونم چی دقت کنم چی بگم. حالم داره بهم میخوره این کلمات و جملات و افکارو ماشینهای مختلفی که دیدم و نتونستم کاری کنم حالمو داره بهم میزنه😭😢

ماشینی که الان دیدم تو دیوار. به پولم میخوره نوشته دور رنگ. یه شاسی هم ضربه خورده. همین فقط نوشته ظا ...

عزیزم دو رنگ و شاسی ضربه دار که خوب نیست یعنی داغون باید کلی خرجش کنی