2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

171 بازدید | 6 پست

بگین مقصر منم یا نه. اینکه از شوهرم انتظار و توقع محبت دارم کاره اشتباهیه.؟ بش میگم جلو بقیه بم توجه کن انقد سرد نباش یا حداقل توجه نمیکنی توهین هم نکن. وقتی تنهاییم رفتار عاشقانه حرف عاشقانه ولی وقتی یک نفر میبینه 180درجه تغییر میکنه تن صداش رفتارش کاراش. میگه تو حساسی وگرنه من کار بدی نکردم میگم جلو بقیه هم احترام بزار خب چرا تغیییر میکنی اخه چرا ضعف داری. رفتیم مراسم بش میگم رقصیدم بیا بم پول بده نیومد میگه داشتم با ی آقایی حرف میزدم زشت بوده بلندشم بعدشم خودت اومدی پولو ازم گرفتی دیگه پول نداشتم میگم برات مهم نبودم وگرنه ب اون آقا میگفتی ی لحظه وایسا الان میام. اولویتت من نیستم ک اینجوری رفتار میکنی همش حرفی عمل صفری. عقدیم هنوز البته ازدواج دومم هست. دوس دارم ازش جدا بشم حتی دوسشم ندارم این رفتارا انجام میده دیگه بدتر میشم. حالا گفته بیام با خانوادت حرف بزنم ببینیم مشکل منم یا تو. حالا شما بگین تقصیر منه ینی یا اون 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم شما دیگه خیلی داری بزرگش میکنی همسرتون که عشق و علاقه رو تو خلوت دو نفرتون داره ازون گذشته احتمالا شخصیتش طوری هست که خجالت می‌کشه جلوی بقیه قربون صدقه بره بعدم توهینش دقیقا کجا بود؟؟

فکر میکنم شما دیگه خیلی داری بزرگش میکنی همسرتون که عشق و علاقه رو تو خلوت دو نفرتون داره ازون گذشته ...

سره خرید وسایل خونه من نظری میدم ولی فروشنده ی نظر دیگه میده نظر اونو قبول میکنه جلو فروشنده هم بم میگه نظر فروشنده بهتره یا این چیزی ک انتخاب کردی خوب نیست ها تو ذوقم میزنه

اینکه پیش دیگران محبت نمیکنه خب اشکالی نداره مگه شما قصد نمایش برای بقیه داری که مثلا هماهنگ کنی بیاد بهت شاباش بده؟؟ولی اگه اهل توهین کردنه اونو‌حل کن..ادمی که تو جمع توهین میکنه ارزش طرفشو میبره

اینکه پیش دیگران محبت نمیکنه خب اشکالی نداره مگه شما قصد نمایش برای بقیه داری که مثلا هماهنگ کنی بیا ...

بحث نمایش نیست دوس دارم این کارا رو انجام بده. ب نظر من اهمیت نمیده ک چی دوس دارم. بحثمون میشه میگه با حرف درستش کنیم وقتی هم بش میگم مگه تو حساسی دیگه رفتارشو درست نمیکنه