2777
2789
انقدری هنرمندنیستم که مرغ شکم پربپزم

مرغ کامل با کره و پیاز بزار بپزه و کامل آبش بره و سرخ شه

بعو موادشو آماده کن

مواد گردو و رب انار و رب گوجه و پیاز ه منعکس کن همه رو باهم بریز روی مرغ سرخ شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری درست می‌کنید مرغ شکم پر ؟

پیاز رو سرخ میکنم با گردو خورد شده و کشمش مقدارشون هم بسته به ذائقه خودتون داره، با ی کم رب انار و رب گوجه و ادویه سرخ بشن 

بعدش میریزم داخل شکم مرغ و میدوزم شکمشو، مرغو کامل سرخ میکنم بعدش اب جوش و رب و ادویه میزنم مرغو میزارم داخل اب تا کاملا بپزه حدود دونیم تا سه ساعت با شعله کم میپزه طعمش فوق العاده اس 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
پیاز رو سرخ میکنم با گردو خورد شده و کشمش مقدارشون هم بسته به ذائقه خودتون داره، با ی کم رب انار و ر ...

خیلی عالی توصیح دادین عزیزم ی سوال دیگم  دارم این که وقتی مرغ برش نمیخوره چطوری داخلشو تمیز میشه شست ؟ زیر رون و سینه ش کلی زائده داره آخه  اونو چکار کنم 

پوستشم بگید باید بکنم یا نه ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

خیلی عالی توصیح دادین عزیزم ی سوال دیگم دارم این که وقتی مرغ برش نمیخوره چطوری داخلشو تمیز میشه شست ...

معمولا قسمت پوست گردن و زیر شکم مرغ خودش بازه از اونجا میتونی اب بگیری یا قسمت های کثیف مرغ رو کامل تمیز کنی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت