2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتامرغ بخرم؟

مرغ کامل نگیر 

رون بگیر نفری یدونه دو سه تا هم اضافه بگیر یوقت شاید یکی دوتا خورد یا سینه

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

انقدری هنرمندنیستم که مرغ شکم پربپزم

هنرمندی منتها امتحان نکردی 

میتونی فسنجون درست کن یا قورمه یا قیمه 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
ی مدل غذاویه سوپ

من اگه مهمونت بودم دوست داشتم سوپ شیر و قارچ باشه و زرشک پلو با مرغ با دوغ و ماست و سالاد کاهو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

خورشت بادمجون

زرشک پلو

چلو گوشت

مرغ ترش

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من خودم مهمون دارم دوتا هستند میخوام لازانیا و ناگت درست کنم ،به نظرتو چطوره هر دو دهه هشتادی هستند ...

بستگی به نوع مهمونی داره

اگه رسمیه به نظرم باید پلو خورشت یا زرشک پلو با مرغ بذاری حالا کنارشم ناگت یا لازانیا

اگه دوستانست اوکیه

مرغ شکم پر و خورشت بادمجان و سالاد و ترشی و سبزی خوردن

چجوری درست می‌کنید مرغ شکم پر ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏