^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم یه اهنگ ملایم بزار و یه نوشیدنی گرم بخور که ریلکس شی . من تو بارداریم از رو پله هم قل خوردم افتادم پایین همیشه عصبی بودم جیغ و داد میزدم خداروشکر مشکلی نبوده تاحالا
سلام من خیلی حالتام تو بارداری مودی بود اصلا دست خودم نیست یه دفعه حرص میخورم تا سر حد مرگ جوری که باید بشینم حداقل دوساعت گریه کنم یا سر یکی خالی کنم بچه منم یعنی عصبی میشه؟؟
سلام من خیلی حالتام تو بارداری مودی بود اصلا دست خودم نیست یه دفعه حرص میخورم تا سر حد مرگ جوری که ب ...
اره زن دایی من روانی بود همش گریه میکرد همش ناله میکرد غر میزد میگفت غذا ندارم یکی ندارم منو بشوره دیوانه بازی درمیآورد بچش هم روانی و وحشی شده بود یک سره داد میزد