2777
2789

بهش زنگ زدم احوال مامانشو پرسیدم گفتم شرمنده نتونسم بیام  گفتم با مادرشوهر میام ی سر میزنیم. بعد گف فاطمه(جاری بزرگم)  اومده بود دیروزم اومده بود چن روز پیشم 😕 اصلا نگف اشکال نداره نتونسی بیایی هم نیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشته خوب بگه نمیتونی نیا 

کسی این حرفو نمیزنه که عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

زشته خوب بگه نمیتونی نیا کسی این حرفو نمیزنه که عزیزم

این جور مواقع براي تعارف هم شده میگن قدمتون روی چشم ولی راضی به زحمت هم نیستم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اگر جاریت خودش اجتماعی و اهل احترام و ارتباط متقابله برو 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اینکه گفته اون یکی جاریتون رفته ، پس یعنی توقع داره شما هم برید ، حالا من باشم به توقعات اهمیت نمی‌دم ، نگاه میکنم ببینم با ایشون چند چندم ؟ اگه ازش راضی باشم و رابطه احترامی بینمون بوده ، حتما میرم وگرنه به همین زنگ زدن اکتفا میکنم