بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۲۰۰ گرممممممم چخبرهههه کی انقد طلا داره اونم یه دختر مجرد
آدم مستقل باشه و درآمد داشته باشه میتونه به مرور بخره
بعدشم من که گفتم بستگی به توانایی مالی
یه مورد دیگه قرار نیست اینا رو موقع ازدواج تحویل شوهرو خانواده اش بده که، جمع میکنه برای خودش پس انداز که إن شاء اللّه زیاد شد تبدیل میکنه به احسن مثل خونه و ماشین
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند، و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند.... تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دل آرام بخواهیم نه دریای آرام...
ولی در آخر تو زندگی مشترک هزینه میشهنمیدونم ارزششو داره یا نهمن خیلی تلاش میکنم ماشین بخرم ولی وقتی ...
زندگی مشترک اسمش روشه، اگه اینجوری باشه پسراو آقایون هم میتونن بگن واسه چی تلاش کنیم که یه نفر دیگه از راه برسه اون لذت و بهره اشو ببره این طرز تفکر اشتباهه
اما چیزی که ارزشمنده اینه آدم داره از حاصل دسترنج خودش استفاده میکنه اون حق مالکیتی که با تلاش خودتو دست آورد خودت بوده خیلی لذت بخش
یه خانوم وقتی با تلاش خودش خونه میخره به اسم خودش ماشین میخره به اسم خودش و ازشون استفاده میکنه یه خانوم قدرتمندو محترم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند، و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند.... تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دل آرام بخواهیم نه دریای آرام...