2777
2789

اونی ک خیانت کرد تو بودی 

اونی ک ادعای عاشقی کرد تو بودی 

اونی که منو منتظر گذاشت و گفت کنکور قبول شو بیا پیشم تو بودی ولی ی ماه بعدش بدون اینکه روحم خبردار بشه رفتی با ی دختر دیگه 

نامرد من از دلتنگی گریه میکردم تو با اون داشتی میگفتی میخندیدی؟ هر چند ک اونم رید ب هیکلت 

الان ۱ ساله که تموم شده البته برا تو ۱ ساله برا من ۶ ماهه 

تو دیگه اصلا منو یادت نمیاد و مهم نیستم برات 

تو هم مهم نیستی برام فقط نمیدونم هر چند وقت یبار بغض گلومو میگیره ی دور هم بخاطر تو گریه میکنم . 

اولین تجربه عاشق شدن مو به گند کشیدی 

حدقل عین یه مرد کات میکردی بی وجود 

نه دیگه حسی دارم بهت نه منتظرتم که پست بفرستی نه نوتیف پیامتو میخوام هیچی . فقط کاش زود حالم خوب شه ... 

بچه ها بعد این ماجرا من ب کل عوض شدم الان ی دختر قوی ام که جمله ی هیچ چیزی از هیچ کس بعید رو زندگی کردم 

خیلی درس ها گرفتم . ولی گاهی ناراحت میشم بابت این موضوع و گریه م می‌گیره. دعام کنید خوب شم.. 

شاید اصلا خدا دید انقد دوسش دارم ازم گرفتش تا خودم و خدارو پیدا کنم... آخه خدا گفته هر چی رو بیشتر از من دوسش داشته باشی میگیرم ازت😁 

بچه ها در لحظه زندگی کنید عزیزان تون رو دوس داشته باشید ولی بدونین عشق ابدی و ازلی شما خداست ...

دوستون دارم❤ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹  ۱۵:۱۰

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.