2777
2789
عنوان

نمی بخشمتون😕

403 بازدید | 34 پست

خانم های محترم و نامحترم و بچه دبستانی ها!!! و دبیرستانی هایی که از سر بیکاری میآید اینجا تاپیک میزنید و با روح. و روان ماها بازی می کنید من یکی نمی بخشمتون. من اینجا عضو شدم که بتونم به همنوعام کمک بکنم همیشه اونکه در توانم بوده و تجربه داشتم گفتم به بقیه ولی وقتی می بینم یکی یکی دارید فیک از آب درمیاید دیگه واقعا تو تاپیک ها به شک می رفتم که چیزی بنویسم یانه!!! این فکر که یکی نشسته اونور و داره بهم می‌خنده واقعا عذاب اوره. کاش خودتون رو درمان کنید😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

واااا چرا کلمه دبیرستانی تو نی نی سایت فحشه!!!! چه ربطی داره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیزحمت منو گذارشبزنید تعلیق بشم

تعلیق نمیکنن دیگه کلا 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

پی نوشت:لطفا بقیه بانوها به دل نگیرند🌈 مخاطبین خاص امیدوارم یه تلنگر براشون باشه که سرکار گذاشتن ماها اینجا حق الناسه که حداقل یه نفر هست اینجا که ازشون نمیگذره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ناراحت نشی ولی از اسم کاربریت اصلا خوشم نیومد....

من خنده م میگیره میبینمش😁 کلا فن شدن رو درک نمیکنم😕

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍