2777
2789
عنوان

همسراتون توخونه چی صداتون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 89 پست
من میگم عزیزم.عشقم.بابایی. اونم میگه عشقم .خانمی.مانانی😆

بابایی مانانی😂

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها باشیم بهم میگه عزیز دلم منم اسمش رو میگم البته خیلی کشدااار ولی توی جمع بهش میگم آقا اونم یاد گرفته میگه خانوم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یکسری اسم های منشوری  😂😂😂

و عزیزم و عشقم بیشتر ایناس

حالا من انننننقد دوست دارم فقط اسمم رو بگه

اسمم رو صدا کنه بهترین حالت واسه منه

ولی فقط موقع هایی که عصبانی باشه اسمم رو صدا میکنه 😑😅

اون میگه عچقم 😂😂😂 من اسمش+خانوم 😅😅

اسمش +خانوم😱😱😱😱

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
یکسری اسم های منشوری  😂😂😂 و عزیزم و عشقم بیشتر ایناس حالا من انننننقد دوست دارم فقط اسمم ر ...

روانشناسی اینو تایید میکنه ک اگه میخوای کسی رو صدا کنی حس خوبی بهش بده بهترین روش صدا زدن اسمشه

قضاوت نکنیم!

من چون اسمم پریسا ست اینارو میگه :سایی،سایونا ،سایوووحالا بعضی ها دیگه ش هم میگه کوچولو ،مامانی  بعضی وقتا هم که مثلا رسمی میشه مهمون داریم یا اینا میگه خانووووم     

دلم برای خودم تنگ شده ...  
اسمش +خانوم😱😱😱😱

اره 😅اخه مامانبزرگ بابام فوت شدندوهفته ایی اصلاح نکردیم اخه بدمیدونن بعد بم میگف اقا نگین سیبیل تو از من بیشتره ها😤منم ازونجا بعد اسمش خانوم میزارم صداش میکنم 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
روانشناسی اینو تایید میکنه ک اگه میخوای کسی رو صدا کنی حس خوبی بهش بده بهترین روش صدا زدن اسمشه

دقیقاااااا اخیش گفتم الان یکی میاد میگه پز داد 😑

با صدای مردونه اش اسمم رو صدا بزنه من فقط همینو میخوام

هزاااار بارم بهش گفتما 😒