2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یماه پیش قبول شدمپارک دوبل از همه میگیرن خب

اصلا حوصله م نمیاد کتبی و بخونم برم امتحان بدم چقد حس بدیه عذاب وجدان داررم با اینکه شروع کردم ب رانندگی و خیلی گواهینامه م رو نیاز دارم و خیلی براش ذوقددارم ولی اصلا حس خوندنش نیستتتتتت چیکارکنننم

منم یماه پیش قبول شدمپارک دوبل از همه میگیرن خب

نه آخه افسری که از من امتحان گرفت از چند نفر قبل از من پارک دوبل نگرفت منم بار اول خراب کردم و از شانس مزخرفم بار دوم هم از کسی پارک دوبل نگرفت فقط از من و دونفر دیگه گرفت که خب چون تمرین داشتم قبول شدم

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
وا چ‌بد بودهن افسر ما از همه میگرفت

😂 آره دیگه چون دیده من خیلییییی پارک دوبل خوب بلدما گفته بزار دوبار ازش بگیرم....بار دومی دیگه خدا باهام یار بود😂😂

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
خوشبحالت من یک‌ماهه باید بخونم برا امتحان کتبی اصلا سر نمیبندم خیلی عذاب وجدان دارمممکتبی اسون بود ا ...

آره کتبی و بار اول قبول شدم از رو کتاب خوندم ولی امروز اینو رد شدم