2777
2789

توی خونه چی میپوشید؟ چه مدت یه بار لباس خونگی میخرید؟ اساسا شیک پوشید یا شلخته؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااااا 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

پسر ندارم طبق چیزی که از مامانم دیدم تو ذهنم هست 

در کل هر چیزی که دوست دارید بپوشید(نمیگم لخت)که اون پسر ندیده وارد جامعه نشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من خودم ازدواج نکردم 

ولی از بچگی چون برادر داشتم 

مامانم همیشه شومیز میپوشید من خودمم از بچگی شومیز میپوشیدم الان یکی دو ساله دارم تی شرت میپوشم 

شومیز برای خونه خیلی خوبه

یا پیراهن بپوش از این مدل ساحلی ها که بلدن هم شیکه هم خنکه هم نیازی نیست شلوار بپوشی میتونی زیرش شلوارک بپوشی

باز تی شرت هم خوبه برای خونه مثلا از این گشاد ها که راحت باشی 

پسر ندارم طبق چیزی که از مامانم دیدم تو ذهنم هست در کل هر چیزی که دوست دارید بپوشید(نمیگم لخت)که اون ...

درسته. حد وسط رعایت کردن خوبه

مثلا یقه خیلی باز که همه چی بیرون باشه جالب نیست دیگه

یا لباس کوتاهی که وقتی خم بشی باسن دیده بشه