2777
2789
عنوان

چقدر این نیکی کریمی تو دل برویه 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگ دختر عمو پسر عمو موندن.اونا رفتن خارج رهی هم ک ایرانه

باهم ازدواج نکردن ؟از قبل همدیگر دوست داشتن

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

باهم ازدواج نکردن ؟از قبل همدیگر دوست داشتن

ن دیگ آخه شاپرک شوهر داشت و دوتا بچه...اصل فیلمنامه نویسنده گفته بود اینا قرار بود بهم برسن ولی چون شاپرک با ی بهایی ازدواج کرده قبلش باید فیلمنامه تغییر میدادن و اینجور شد ک بهم نرسیدن💔

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
حالا میخواد ستایشو بده😖😖😖😖😖😖

اوف اره

آی فیلم هم ک میمونه چی بزاره دست میزاره رو ستایش🤕

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ن دیگ آخه شاپرک شوهر داشت و دوتا بچه...اصل فیلمنامه نویسنده گفته بود اینا قرار بود بهم برسن ولی چون ...

ممنون 🌺

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

جوری فیلمش تموم شد، انگاری نصف و نیمه بود 

شاید میخواستن فصل بعدیشو هم بسازن، ولی دیر ساختنا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

جوری فیلمش تموم شد، انگاری نصف و نیمه بود شاید میخواستن فصل بعدیشو هم بسازن، ولی دیر ساختنا

ن دیگه همه چیش معلوم شد فقط دلم ب حال دخترش سوخت کاش میفهمید باباش کیه

ن دیگ آخه شاپرک شوهر داشت و دوتا بچه...اصل فیلمنامه نویسنده گفته بود اینا قرار بود بهم برسن ولی چون ...

من این قسمت‌های اخرشو خوب ندیدم،چرا شاپرک تنها رفت با مامانش شوهر و بچه هاش کجا بودن؟

بچه ها یکی به من بگه زن رهی چی شد؟؟رهی بچه هم داره ؟؟ من فقط تا اونجایی دیدم که رهی ازدواج کرد و چند ...

رهی رفت زندان پدر زنش طلاق غیابی گرفت،،بعد اونجا زنش حامله بوده ب رهی چیزی نگفتن،،الان ک دخترش بزرگ شده شوهر زنش اومد گفت بهش(خانومش دوباره ازدواج کرد)