2777
2789

منظورم اینه که اگه خواستم مادر بشم همه پسر بشن . اینم بر میدارم فقط امضامو میزارم . 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر دوست دام البته چون دختر دارم دوست دارم دومیم پسر باشه  دخترم داداشی داشته باشه انشاالله هرچی صلاح 

بابا یکی پسر دوست داره یکی دختر دوست داره دل دیگه راحت باش😂

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

😐😐😐😐دعا کن بچت سالم و صالح باشه جنسیت مهم نیس

سالم باشه فقط پسر باشه . نگران نباش قبل از اقدام با شوهره اینده کاراشو میکنیم الکی که نیست 

ب قول ی مرد دنیا دیده ای ک میگفت یکی ن کمه ۱۰۰تا ن زیاده 

منظورش این بود ک ی بچه کم نیست و ممکنه دمار از روزگارت در بیاره و بخاطرش ی روز خوش نبینی ی آب خوش از گلوت پایین نره 

ولی تعداد بچه هات زیاد باشن سربراه و انسان باشن خیر برسونن باعث سربلندی پدر و مادرشون باشن هر چتدتایی ک باشن هم زیاد نیست حتی اگه ۱۰۰تا بچه داشته باشی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینم یه نوع جلب توجه هستکاربری جدید مبارک

نمیدونم شایدحس توام مثل منه منم خودم ازبس سختی وبدبختی کشیدم چه مجردی چه متاهلی ذره ای دوس ندارم بچم سختی بکشه به خاطر این دختر دوس ندارم همیشه ام دوس داشتم بچم پسرباشه اصلا دلم نمیخواست ونمیخواد ذره ای ازغمای منو تواین جامعه بچم بکشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
یکماه تو سایت باشی نظرت عوض میشه ببین همه سایه مادرشوهر رو باتیر می‌زنند۱۲تا پسر بزرگ کنی برای مردم ...

جهنم مهم اینه که دوستشون دارم . واسه عروسام مادرشوهر خوبی میشم ولی اگه سلیطه بازی در نیارن

نخیر، شما فقط دنبال جلب توجه و پربازدیدی هستی 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍