2777
2789

تو خواب نمیدونم دقیق چی میدیدم ولی داداشم و یه بچه بود بیدار شدم از خواب گفتم داداشم کو داداشمو پیدا کردم و گفتم اون بچه کو نیستش کجا رف بعد این بچه اصلا وجود نداره ولی داشتم دنبالش میگشتم بعد دیدم خواب بوده اون بچه وجود ندارع ولی بعدش یه دلتنگی عجیبی بهم دست داد

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

من قبلا بیدارشدم همه خونه رو زیر و رو کردم، در همه اتاقا و دسشوییو باز کردم دنبال دختر و پسرم، آخر سر شوهرمو بیدار کردم گفتم بچه ها نیستن، شوهرم یکم سرشو خاروند گفت بچه های کی؟؟؟😐😐😂😂😂😂

دو سه بار تو شرایط مختلف همین اتفاق برام افتاد، بچه ها ۵ شش ساله بودن، یکسال اختلاف سنی😁

هنوزم پیداشون نکردم، تورو خدا اگه دیدینشون، بگین مامان خیلی نگرانشونه، برگردن خونه😉

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا بیدارشدم همه خونه رو زیر و رو کردم، در همه اتاقا و دسشوییو باز کردم دنبال دختر و پسرم، آخر س ...

وای خیلی ترسناکه من فک کردم تو دنیای موازی بچمو گم کردم الانم حسش کردم تو خواب

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

وای خیلی ترسناکه من فک کردم تو دنیای موازی بچمو گم کردم الانم حسش کردم تو خواب

بعضیا میگن توی زندگی قبلیت همچین چیزی بوده،ولی من اعتقاد ندارم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌