2777
2789
عنوان

میشه منو قانع کنید به خودم بیام😭😭😭😭😭🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 69 پست
خخخ عزیزم‌تو بچه ای ک بااین حرفاش عصبی میشی بخند بابا ولش بگو حالا دولتی رفتی ماهی چقد در میاری برا ...

اونقدر زبون بازه 

بچه هام برای ضد من کرده

کافیه یه روز با پسرم برم بیرون

تا بیام خونه 

میگه چیه مامانت پرت کرده

یا مثلا یه بار پسرم گفت بابا تو دهه چهلی منو درک نمبکنی لااقل مامان که دهه شصتیه درکم مبکنه 

یه دعوایی با من راه انداخت که یادش دادی و ...

اونقدر بحث بالا رفت که پسرم زنگ زد اورژانس اجتماعی

اونا هم گفتن 

یا طلاق

یا تحمل 

اخه مگه میشه

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

اونقدر زبون بازه بچه هام برای ضد من کردهکافیه یه روز با پسرم برم بیرونتا بیام خونه میگه چیه مامانت پ ...

روانیه پس دلش دعوا میخواد تا میتونی جوابش نده و بگو تو ابلهی حرفی باهات ندارم نخورده هاری

خودم و خدام💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وابستگی اشکالی نداره اگه لازم بود قطع بشه زیر نظر دکتر قطع میکنی. اگه فکر میکنی شرایط روحی ...

شوهر من بی حیا به معنای واقعیه مثلا اگه غذا ندم 

شر درست مبکنه 

پسرم حساسه 

بابایی هم هست 

دلش میسوزه

خودتم میدونی نوجون  چقدر سخته

اونم پسر 

پسری که پدر بی مسولیت داره دیگه بدتره

باید دارو شروع کنم

رسما دارم تدریجی میمیرم

روانیه پس دلش دعوا میخواد تا میتونی جوابش نده و بگو تو ابلهی حرفی باهات ندارم نخورده هاری

دقیقا 

جدیدا میگه چرا از خودت دفاع نمیکنی 

رسما سکوت میکنم تا تموم کنه 

پسر کوچیکه میترسه

یه مدت ناخن میجوید 

بحث با ناقص عقلان شیوه استاد نیست 

اونقدر بهش برمیخوره

شوهر من بی حیا به معنای واقعیه مثلا اگه غذا ندم شر درست مبکنه پسرم حساسه بابایی هم هست دلش میسوزهخود ...

دور از جون. میخواستم بگم اگه حتی تامین مالی هم نمیکنه چرا جدا نمیشی حداقل سنگ جلو راهت نیست ولی خب با بچه ها سخته بعدشم یه تغییر بزرگه آمادگی میخواد. من باشم دارو رو شروع میکنم حداقلش اینه که بی حست میکنه این حرفا بهت فشار نمیاره. یکم حال خودت بهتر بشه شاید سر نخ دستت بیاد بتونی کاری شروع کنی حداقل درآمد داشته باشید. الان که آنلاین شاپ هست قدیم تو خونه نانوایی و خیاطی میکردن همه اش خوبه تازه بچه ها هم پسرن میتونن کمک کنن خرید کنن کار رو ببرن تحویل بدن. دارو رو بخور یکم خودت با خودت به صلح برسی تا بتونی به بقیه کارا فکر کنی. من جای شما باشم ورزش و رژیم رو هم میذارم آخر. شما الان دغدغه های حیاتی داری اینطوری بخوای سر خودت رو شلوغ کنی فقط استرست بیشتر میشه. از خودت انتظار معقول داشته باش. البته در اینکه آدم به خودش برسه حسش بهتر میشه شکی نیست ولی رژیم و ورزش کارای سختی هستن در لحظه حست بهتر نمیشه زمان میخواد. الان انگار وقتش نیست.

دور از جون. میخواستم بگم اگه حتی تامین مالی هم نمیکنه چرا جدا نمیشی حداقل سنگ جلو راهت نیست ولی خب ب ...

از خودم بدم میاد از ظاهرم از پوستم راضی نیستم 

هیکلم که داغون

خودمو دوست ندارم 

اخه چه طوری بتونم پاشم کاری کنم 

میترسم نتونم از عهده انلاین شاپ بربیام

هزینه و سرمایه هم ندارم

متاسفانه 

مثلا در حد دو تومن اکسسوری 

اگه بتونم جور کنم 

فکر کن من با ماشین 

کلی مسافرت میرفتم

الان در حد 

دو تا خیابون نمیتونم همش استرس دارم

ماشین که قراضس 

مثلا وسط رانندگی کلاج شکست 

یا گاز گیر کرد 

از خودم بدم میاد از ظاهرم از پوستم راضی نیستم هیکلم که داغونخودمو دوست ندارم اخه چه طوری بتونم پاشم ...

مهارت خاصی هست بدونی؟ نمیتونی از خانواده ات یکم قرض کنی بری کلاس آرایشگری؟ درآمد خیلی خوبه داره رو پای خودت میشی. آره آنلاین شاپ ریسکیه و زمان بر آدم نمیتونه همه پول و امیدش رو بذاره روش. 

از خودم بدم میاد از ظاهرم از پوستم راضی نیستم هیکلم که داغونخودمو دوست ندارم اخه چه طوری بتونم پاشم ...

مهارت خاصی هست بدونی؟ نمیتونی از خانواده ات یکم قرض کنی بری کلاس آرایشگری؟ درآمد خیلی خوبه داره رو پای خودت میشی. آره آنلاین شاپ ریسکیه و زمان بر آدم نمیتونه همه پول و امیدش رو بذاره روش. 

مهارت خاصی هست بدونی؟ نمیتونی از خانواده ات یکم قرض کنی بری کلاس آرایشگری؟ درآمد خیلی خوبه داره رو پ ...

چند سال برادرم مارو کمک مالی کرد الان دیگه هیچی 

مهارت که نه 

باز قبلا‌چرم دوزی بلد بودم 

چهل سال را رد کردم 

ارایشگری 

دیره 

چند سال برادرم مارو کمک مالی کرد الان دیگه هیچی مهارت که نه باز قبلا‌چرم دوزی بلد بودم چهل سال را رد ...

وا نه چه دیری؟ دستش درد نکنه پس اگه حامیه الان هم هدف داشته باشی کمک میکنه. من مهاجرم اینجا آدم هایی که ایران بهترین جاها درس خوندن الان دانشجوی دکتری هستن اگه ناخن کاری و مو و اینا بلد باشن نونشون تو روغنه و همه از خداشونه اینطور موقعیتی داشته باشن. سنشونم که مشخصه همه دیگه حداقل اواسط دهه ٣٠ هستن. یادگیری اش هم اونقدر طولانی نیست یادمه ایران ناخن کار خودم با ۵ سال سابقه قدیمی کار محسوب میشد و پز و شاگرد داشت. به نظرم برو سمت ناخن هم همیشه مشتری داره هم احساس میکنم از رنگ و کوتاهی و اینا جا افتادنش راحت تر باشه. البته من باشم بازم تحقیق میکنم. خواهر خودم رو دوره آرایش مو اسم نوشتیم (البته هنوز شروع نشده) رفتم از یکی دوتا آرایشگر ته و توشو اول در آوردم بعد نوشتیم. 

وا نه چه دیری؟ دستش درد نکنه پس اگه حامیه الان هم هدف داشته باشی کمک میکنه. من مهاجرم اینجا آدم هایی ...

راستش اونقدر کمکم کردن خودم خجالت کشیدم 

مردک نفهم بجای تشکر فقط دعوا راه انداخته

از خانوادم متنفره

همش میگم پیر شدم 

دوست دارم پوستم درست کنم 

اسکار جوش داره 

داره می افته و...

ولی پولش نیست 

هیکل که هیچی 

اتفاقا دوست صمیمی منم 

تازگی مهاجرت کرده 

میگه پاشو بیا اینجا 

لااقل کنار همیم 

یه کاری دست.و پا میکنیم 

ولی اصلا نمیتونم بپذیرم

دور از خانواده باشم 

حداقل کشورهای نزدیک بهتر بود

کانادا رفته 

میکاپ را دوست دارم 

تو این شهر تحقیق کردم 

زیر پنجاه میلیون هزینه اموزش و وسایل نیست

اول از همه این افکار منفی رو کامل بریز دور هر چی مثبت تر فک کنی بهتره. برنامه هر روزا شب قبلش بنویس چند تا کار روتین وار اضافه کن . خودم روزایی که کتاب میخونم یا قرآن میخونم برنامه منظم تر پیش می ه چون ذهنم آروم میشه 

تاپیک آخرم رو بخونین و پول درارین فقط اگه پول گرفتین یه صلوات برای اموات من بفرستین

چشم