2777
2789
عنوان

میشه منو قانع کنید به خودم بیام😭😭😭😭😭🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 69 پست
دلم خواست تورو دراغوش بگیرممیتونی همه چیز رو درست کنی مطمئن باش

ممنون ازت 

انگار هبچی درست نمیشه 

روز به روز بدتر

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

راستش منی که یه جا بند نمیشم کلا هیچ کاری نمیتونم بکنم دنبال مشاوره هم رفتم هزینش بالا بود جدیدا قرص ...

مشاوره نمی‌خواد بری یک روانپزشک خوب پیدا کن برو پیشش برای استرس دارو بده سر خود نخور. من یه داروی فسقلی برای استرس میخورم الان چند ساله حالم خوب شده. باید مخصوص خودت بنویسن دارو رو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یا برو مشاوره یه حداقل پیش دکتر مغز و اعصاب حداقل واسه این حال روحیت یه کاری کنن تا حال روحیت ...

راستش سالم خوری میکنم ولی ریزه خواری دارم قند و شکرو شیرینیجات را هفت ماهه قطع کردم 

ولی باز بخاطر پرخوری عصبی چاق  و چاقتر شدم 

راستش دکتر رفتم داروی استرس داد 

من شهرمو عوض کردم متاسفانه دیگه کارم نمیره مسلما ارتباطمون قطع شد باور کن حتی حال ندارم به مادر و خو ...

اشکال نداره من چندین تا دوست از شهرهای مختلف دارم چه اشکال داره زنگ بزن خبر بگیر

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
عزیزم اگر میتونی کمک تخصصی بگیر. برای هرکسی یه جوره ما هر راهی پیشنهاد بدیم شاید برای تو موثر نباشه. ...

ممنون ازت 

تنهایی سخته برام 

کم اوردم 

شوهر بی مسولیت 

دیشب بچه تب کرد 

پول دکتر نداشت زنگ زدم از ابجیم قرض گرفتم

بیمه ماشین تموم شد براش مهم نبود از داداشم قرض گرفتم بیمه کردم 

میگم نون نداریم میگه خودت برو بخر

مبگم لااقل نون را بخر 

صبح تا شب تو خونه خوابیده 

اصلا نمیدونم از چه کاری شروع کنم 

راستش خواستم کسب و کار انلاین کنم 

شرایط مالی اجازه نداد

تو بهترین مادر دنیایی فقط الآن مسائل بهم گره خورده دست تنها شدی باید ذره ذره خودتو بازیابی کنی

بخدا پسر بزرگم بد اخلاق و عصبی شده 

یک‌مدت مامانم مریض احوال بود من نبودم 

این پسر کلی دوست ناباب گرفته بود 

به شوهرم میگفتم دوستانش خوبن میشناسی میگفت اره بابا

بعد که برگشتم دیدم همه اهل هر نوع دود و خلافی فکر کن بچه 15ساله 

شوهر من اصلا پدر مسولیت پذیری نیست 

تا میام به بچه ها 

قانون بگم یا قانون بذارم 

با من بحث و دعوا میکنه

که مادرتون نفهمه 

حالیش نیست 

مغزس خرابع

ممنون ازت تنهایی سخته برام کم اوردم شوهر بی مسولیت دیشب بچه تب کرد پول دکتر نداشت زنگ زدم از ابجیم ق ...

الهی عزیزم، میفهمم خیلی سخته مسئولیت همه کارها رو دوش آدم باشه و یکی دیگه اصلا مسئولیت قبول نکنه

کسب و کار آنلاین هم فکر بدی نیست به‌نظرم اگه یواش یواش پیش بری گسترشش بدی. شیرینی‌پزی، فینگرفودی، چمیدونم حتی اگر مهارتی بلدی که میتونی آنلاین تدریس کنیش. یه کم زمان‌بر هست ولی به‌نظرم واقعا فکر خوبیه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
خلاصه بجا داد و بیداد. باید باهاش رفیق بشی و دنبال پیشرفت دونفری نه تنها

درسته 

اون منو ادم حساب نمیکنه

مشکل ما ریشه ایه

مثلا میگه تو بی فرهنگی 

حالا مگه خودش چیه

یا من دانشگاه آزادیم خودش دولتی 

من خنگم

بیسوادم 

و اینا....

17سال اختلاف سنی 

لعنت به من با این انتخابم

وقتی رابطت با شوهرت درست میکنی بقیه چیزا درست میشه انگیزت بیشتر میشه حالت بهتر میشهحوصلت بیشتر میشه ...

عزیزم بقیه کامنت هارا ببین اونجا توضیح دادم

شوهر من ادم نیست

مشاوره نمی‌خواد بری یک روانپزشک خوب پیدا کن برو پیشش برای استرس دارو بده سر خود نخور. من یه داروی فس ...

راستش رفتم دکتر استنزا

اگه درست نوشتم داد 

منم از ترس وابستگی رها کردم

اشکال نداره من چندین تا دوست از شهرهای مختلف دارم چه اشکال داره زنگ بزن خبر بگیر

دوتاشون هستن که هر چند ماه زنگ میزنیم

اونقدر سرشون شلوغه درگیرن

الهی عزیزم، میفهمم خیلی سخته مسئولیت همه کارها رو دوش آدم باشه و یکی دیگه اصلا مسئولیت قبول نکنهکسب ...

انگار 

خرد شدم 

نمیتونم بلند بشم 

الان شهر کوچیکی هستم شغل محدوده

ولی به فکر انلاین شاپم

با پسرم کار کنیم 

درسته اون منو ادم حساب نمیکنهمشکل ما ریشه ایهمثلا میگه تو بی فرهنگی حالا مگه خودش چیهیا من دانشگاه آ ...

خخخ عزیزم‌تو بچه ای ک بااین حرفاش عصبی میشی بخند بابا ولش بگو حالا دولتی رفتی ماهی چقد در میاری برا ما بااین زرنگیت

خودم و خدام💌

راستش رفتم دکتر استنزااگه درست نوشتم داد منم از ترس وابستگی رها کردم

نه عزیزم وابستگی اشکالی نداره اگه لازم بود قطع بشه زیر نظر دکتر قطع میکنی. اگه فکر میکنی شرایط روحی ات احتیاج به کمک داره بخور دارو رو. شوهرت خیلی زندگی رو بهت سخت کرده خیلی با اراده و به فکر هستی که بازم زندگی رو میکشونی جلو. من الان با خواهر نوجوانم زندگی میکنم بچه خونگی ایه تازه منم مادرش نیستم که مسئول کامل باشم بازم خیلی سخته، اونوقت شما یه پسر نوجوان داری. برای خودت هدف های خیلی کوچیک بذار تا کم کم انرژی بگیری. شما هیچ کاری هم نکنی همین که بچه داری میکنی تو این شرایط سخت یعنی اندازه شغل تمام وقت کار کردی. 

نمیدونم شاید اشتباه من جای شما بودم به شوهرم دیگه هیچ خدمتی نمیکردم حتی غذا رو اندازه اون نمیپختم فقط برای خودم و بچه ها. اگه اون از انجام وظایفش دست کشیده و انگار نیست تو زندگی خب عواقبش رو هم باید تحمل کنه. 

دوتاشون هستن که هر چند ماه زنگ میزنیماونقدر سرشون شلوغه درگیرن

با هر چی سرشون شلوغه توهم با همون سرگرم شو

مثل یه هدف مشترک گروهی هدفتون یکی کن با اونا 

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر