2777
2789
عنوان

بهم گفت نمون پیشم

101 بازدید | 4 پست

۶ سال رنگ خوش ندیدم تویه زندگیم بعد از رفتن پدر و مادرم پیش خونه برادرم زندگی کردم با هزار تا بدبختی و سکوت در برابر زن داداش. اومدم پیش یکی از خواهرام که شوهرش خیلی مهربونه اما خواهرم خیلی دلم رو شکسته خیلی امشب خیلی گریه کردم چون بهم گفت نمون پیشم من ادم سنگ دلی هستم

فردا شب خواستگاریمه ازتون خواش میکنم دعام کنید زودتر ازدواج کنم😭😭😭😭

چند سالته؟ دانشگاه رفتی؟ چرا دنبال شغل نگشتی که مستقل شی؟ ارثیه نداشتی؟ ازدواج واقعا راه حل نیست. باید خواهر برادرات حداقل زمانی که بتونی یه خونه خودت اجاره کنی می‌ذاشتن تو خونه پدری باشی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چند سالته؟ دانشگاه رفتی؟ چرا دنبال شغل نگشتی که مستقل شی؟ ارثیه نداشتی؟ ازدواج واقعا راه حل نیست. با ...

پشت کنکور موندم چند سال مجبور شدم برم دانشگاه آزاد حقوق دارم از بازنشستگی پدریم ارثیه هم هست داداشم بهم نمیده و خانواده من نمیذارن تنها تو خونه زندگی کنم ۲۳ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور موندم چند سال مجبور شدم برم دانشگاه آزاد حقوق دارم از بازنشستگی پدریم ارثیه هم هست داداشم ...

الان تصمیم گیری زندگیت با خودته. تو یه دختر بالغ بالای ۱۸ سالی، ارثیه‌تو بگیر و مستقل شو، به اجازه کسی احتیاجی نداری. اگه برای فرار از این مشکلات ازدواج کنی و یه وقت تو زندگیت به مشکل بخوری هیچکی برای تو دل نمی‌سوزونه هیچکی نمیاد بگه تقصیر من بود، فقط خودتی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.