2777
2789
عنوان

مهمان ناخوانده👿💀 اگه نمیترسی بیا⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 8847 بازدید | 199 پست
روزِ اولی که رفتم تو قهوه خونه متوجه شدم اونجا فقط یه قهوه خونه نیست بلکه به راننده های کامیون و اتو ...

تاپیکم رو نی نی سایت قفل کرد  نه نمیتونم خونه بگیرم هزار بار رفتم سرپرستیولی جابه جا نمیکنن که نمیکنن از اتاق ۸ نفره ۷ نفرمون هی میرفتیم سرپرستی و میگفتیم یکی از دخترا زندگی رو جهنم کرده برامون میگن حق با همون یکیه اگه اتفاقی بیوفتهداول مسئول همین خوابگاه رو میکشم ببین شلوار از پاش درمیارم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکم رو نی نی سایت قفل کرد نه نمیتونم خونه بگیرم هزار بار رفتم سرپرستیولی جابه جا نمیکنن که نمیکن ...

چی بگم

ان شالله مشکلت حل بشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋