سلام واقعا میترسم واسه بچه مشکلی پیش بیاد ۱۶ هفته تموم کردم نمیدونم چیکار کنم شوهرم هرشب رابطه میخواد و اینقد اصرار میکنه که آخر مجبور شم قبول کنم کسی راهکاری داره چطور میتونم شوهرمو نسبت به رابطه سرد کنم؟
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
عزیزم روش ها و حالت هایی که بهت فشار نمیاد رو اوکی باشینچرا بدت میاد خوبه کهههه😉😉 گرمی بیشتر بخور ...
گرمی تو هفته ۱۶ بارداری؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه راستش نپرسیدم ولی باید حتما اینکارو بکنم شاید موثر باشه
اره مطرح کن و کمک بگیر حتما
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم روش ها و حالت هایی که بهت فشار نمیاد رو اوکی باشینچرا بدت میاد خوبه کهههه😉😉 گرمی بیشتر بخور ...
من کم کاری تیرویید داشتم و فک میکنم علت بی میلیم همین بود لووتیروکسین میخورم ولی بازم تاثیری نداشته ولی اون اصلا واسش مهم نیس که من نمیخوام به خودش فک میکنه
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
شوهر من که کلا طرفم نمیاد میگه نگاهت میکنم خجالت میکشم
خداییش ۱۱ سالته؟؟؟؟؟
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
هیچ مشکلی پیش نمیاد،🥰 البته اگر استراحت مطلق نیستی...خیلی هم ب نظرم خوبه..البته برای من خیلی خوب بود، و کلا روحیه امو بهتر کرد🥰
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
باهاش حرف بزن یا میری برای سونوگرافی اینا به دکترت بگو تا دیر نشده و ازش بخواه اگر خطرناکه یجوری بگه مثلا راستی داشتن رابطه جنسی برای بچه مضره و اینا....