2777
2789
عنوان

باردارم و شوهرم هرشب رابطه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 48156 بازدید | 78 پست
۲ سال و نیمه ازدواج کردیم

قبلا هم همینجور بود؟؟؟  حالا فکر کنم از ماهای بعد که شکمت بزرگتر میشه بهتره رعایت کنید

راهای دیگه رو باهاش اوکی شو عزیزم

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم ماه های آخر این حسو داشتم اخه یهو بچم تکون میخورد حس میکردم میفهمه😂😂

😅😅😅😅شوهر منم همینو میگه اصن تو این نه ماه بارداری طرفم نیمده میگه بچه میشنوه میبینه میفهمه گناه خدا خوش نمیاد🤦🤦🤦😅😅

قبلا هم همینجور بود؟؟؟ حالا فکر کنم از ماهای بعد که شکمت بزرگتر میشه بهتره رعایت کنیدراهای دیگه رو ...

آره همینجوری بوده از اول و واسه من که زیاد میلی به رابطه ندارم سخته خصوصا الان که باردارم و کلی استرس بهم وارد میکنه اینکار

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

آره همینجوری بوده از اول و واسه من که زیاد میلی به رابطه ندارم سخته خصوصا الان که باردارم و کلی استر ...

خب با پزشکت صحبت نکردی و نپرسیدی؟ یا اگر اذیتی یکبار که رفتی دکتر به دکترت بگو با همسرت صحبت کنه باش بگه ضرر داره و.... البته اگر اینقدر اذیتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از دست این خصلتش میخوام برم خونه مامانم بمونم

میتونی دلایل علمیش رو بهش بگی 

و منعش کنی 

مثلا بگو دکترم گفت با رابطه احتمال سقط خیلی زیادتره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آره همینجوری بوده از اول و واسه من که زیاد میلی به رابطه ندارم سخته خصوصا الان که باردارم و کلی استر ...

عزیزم روش ها و حالت هایی که بهت فشار نمیاد رو اوکی باشین

چرا بدت میاد خوبه کهههه😉😉 گرمی بیشتر بخور خودت

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
خب با پزشکت صحبت نکردی و نپرسیدی؟ یا اگر اذیتی یکبار که رفتی دکتر به دکترت بگو با همسرت صحبت کنه باش ...

نه راستش نپرسیدم ولی باید حتما اینکارو بکنم شاید موثر باشه

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...