2777
2789
عنوان

میشه یه دقیقه به حرفام گوش بدید

64 بازدید | 7 پست

دارم از تنهایی میمیرم حس می کنم هیچ کس از من خوشش نمیاد و همه ازم متنفرن در حالی که من با هیچ کس بد رفتار نمی کنم و اتفاقا خیلی تو رفتارم با بقیه محتاطم که کسی ناراحت نشه ولی با این وجود بقیه اصن بهم توجهی ندارن و باهام خوب نیستن و جوری رفتار می کنن انگار وجود ندارم و گاها شاید تحقیر کنن هیچ کدوم از دوستای دبیرستانم ارتباط ندارم و یدونه فقط دوست از دانشگاه پیدا کردم که اونم مودیه تاحالا هم دوست پسر نداشتم ۲۲ سالمم هست دیگه دارم از تنهایی دیوونه میشم 

بعضی وقتا میگم خودمو بکشم راحت شم این اتفاقات که داره توی زندگیم میفته باعثه افت تحصیلیم شده منی که همیشه نمرات بالایی می‌گرفتم الان به زور میتونم درس بخونم اگه می تونید دعا کنید به مرگ طبیعی بمیرم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

استارت تغییرات از خودت میخوره برای خودت چندتا باید در نظر بگیر مثلا اصلاح تغذیه ورزش شروع فعالیت هنری کلاس زبان اینا بعدش  چندتا اولویت ها رو انتخاب کن شروع کن بعدش سبک پوشش و آرایش رو عوض کن کم کم می‌رسی به ورژن بهتری از خودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارت تغییرات از خودت میخوره برای خودت چندتا باید در نظر بگیر مثلا اصلاح تغذیه ورزش شروع فعالیت هنر ...

یعنی بیشترش به ظاهر بستگی داره ؟

منم تنهام ادمای درون گرا تنهان

درون گرا هستم ولی این مشکلاتی که دارم فک نکنم بشه برچسب درون گرا بودن بهش زد