2777
2789

بهداشت دهان و دندان 

شیو اکثر مواقع

دوش یک روز در میون 

موی صورتم هفته ای یبار برمیدارم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

موهاتون شونه کنید  دوش بگیرید حتی اگ شده بدنت بشوری 

ی رژ ملایم. آبرسان ب صورت  لباس تمیز  اصلاح بدن و صورت  مسواک زدن  مام و عطر زدن

حتما ک نباید چیز گرون قیمت باشع

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایش میکنم کارای خونه میرسم تناسب اندام میرم خرید میکنم ب شوهرم میرسم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

سعی کن لیزر بری چون بدنت خیلی تمیز تر میشه و روشن تر میشه

روتین پوستی داشته باش 

مرتب نگه داشتن موهات و لباسات 

مرتب نگه داشتن ناخونات میتونی لاک هم بزنی اگ دوست داشتی 

مرتب نگ داشتن ابروها

ورزش کردن و تغذیه مناسب 

و در کل نیاز نیست کار عجیبی کنی

چون موهام کوتاهه ، ماهی یک بار میرم ارایشگاه برای مرتب کردن

هر روز دوش میگیرم 

بهداشت برام مهمه (دهان ، بدن و …)

بدنم خوشبو هست 

آرایشم همیشع کم و ساده س

لباسام مرتبه و تمیز 

روتین پوستی دارم

خابم سر وقته (البته بنا به دلایلی مشکل بیدار شدن دارم) 

ورزش و سالم خوری اولویتمه

برنامه غذایی و کاری دارم 

خودمو درگیر حواشی نمیکنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سعی کن لیزر بری چون بدنت خیلی تمیز تر میشه و روشن تر میشهروتین پوستی داشته باش مرتب نگه داشتن موهات ...

👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾

منظورت از خرید چیه خرید خونه خرید لباس خرید چی😂🥲

لباس بیشتر ولی وسایل خونم هس

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

سعی کن لیزر بری چون بدنت خیلی تمیز تر میشه و روشن تر میشهروتین پوستی داشته باش مرتب نگه داشتن موهات ...

لیزر نمیرم حقیقتش نمیخوام بگی مغزای زنگ زده دارین اما از لیزر خیلی بد میگن میترسم😂ولی بدنمو مرتب شیو میکنم ورزشم روز درمیان صبح ها میرم پارک برمیگردم پیاده روی حساب میشه اهاا فقط قوز آوردم نمیدونم چه کاری کنم بقیه چیزا ک گفتی اوکیه

چون موهام کوتاهه ، ماهی یک بار میرم ارایشگاه برای مرتب کردنهر روز دوش میگیرم بهداشت برام مهمه (دهان ...

ببخشید یه سوال در مورد لباس داشتم شما هر شلوار چندماه یا چند سال استفاده میکنین ؟شلوارای من زود به زود زانو میزنن🥲

ببخشید یه سوال در مورد لباس داشتم شما هر شلوار چندماه یا چند سال استفاده میکنین ؟شلوارای من زود به ز ...

من الان شلواری دارم که دو ساله استفاده میکنم

ولی خیلی مواقع سالی دوبار لباسامو میدم نیازمند (نمیزارم به حدی برسه که بخام بندازم دور)

من الان شلواری دارم که دو ساله استفاده میکنمولی خیلی مواقع سالی دوبار لباسامو میدم نیازمند (نمیزارم ...

ممنون عزیزم شلوارای من زود به زود زانو میزنه ۴ ماه قبل یه شلوار مام گرفتم انگار ده ساله دارمش🥲😂از جنسش هم نیست چندبار گفتم جنس خوب بدین زانو نزنه اما بازم چندماه نمی‌کشه زانو میزنن