2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

51 بازدید | 10 پست

سلام

بابای من  به رحمت خدا رفته و امسال نوروز اولین عیدی میشه که بابام نیست و معمولا فامیل ما رسم دارن که حتما روز اول عید برن خونه متوفی

حالا مساله ای که داریم اینه که فامیل یه طرف مذهبی هستن و روزه میگیرن ولی یه عده هم نه

ما موندیم پذیرایی کنیم روز اول عید یا نه.چون احتمالا فامیل هر دو طرف میان

به نظرتون ضایعس اگه یه پک پذیرایی درست کنیم و دم رفتن به هرکی پک بدیم؟

برای اینکه خیلی بد نباشه و از طرفی هم چون فامیل پرجمعیتی داریم و احتمالا خونه جا کم بیاد،گفتیم سالن اجتماعات پایین خونه رو صندلی بچینیم و مهمونارو ببریم اونجا

به نظر شما ضایعس؟ پیشنهاد بهتری دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پذیرایی آماده کنین علاوه بر پک بگیرین هرکی روزه بود نمیخوره هرکی نبود میخورهبدون پذیرایی حرف درم ...

ممنون عزیزم

آره اینم خوبه

در مورد سالن اجتماعات چی؟

نمیگن خونه راه ندادن؟

خدا بیامرزه پدرتون رو بهترین کار همونیه که گفتین یه پک کوچیک درست کنید بدین ببرن خونه بخورن

مرسی عزیزم

آره پک که درست میکنیم حتما

فقط نگران حرف و حدیث مردمیم🤦🏻‍♀️

میترسیم سالن اجتماعات پایین ببریم بگن خونه راه ندادن🤦🏻‍♀️

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو.اره پک رو شاید خوب ندونن پشتش حرف و حدیث باشه.روی میز لوازم پذیرایی رو بچینید هرمهمونی که اومد مابین احوال پرسی و سلام علیک بگید اگر روزه نیستید از خودتون پذیرایی کنید.شما به عنوان میزبان روزه دار وظیفه خودت رو انجام دادی و تکلیف ازتون ساقط هست.مهمانان بسته به شرایط خودشون عمل میکنند.یا اینکه از همین الان بین فامیل جا بندازید که ایام عید بعد افطار درخدمت هستیم.رسم ما اینه خانواده عزادار عید اول عزا فقط حلوا و خرما و میوه و چای یا شربت میدن.آجیل و مخلفات دیگه نمیذارن.ساده برگزار میکنن.شماهم اگر اونطوری عمل میکنید همون مذیرایی ساده رو رو میز بچینید

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
مرسی عزیزمآره پک که درست میکنیم حتمافقط نگران حرف و حدیث مردمیم🤦🏻‍♀️میترسیم سالن اجتماعات پایین بب ...

مردم پشت سر خدام حرف درمیارن زیاد توجه نکن فقط از نظر خودتون مراسم خوب باشه کافیه 

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو.اره پک رو شاید خوب ندونن پشتش حرف و حدیث باشه.روی میز لوازم پذیرایی ر ...

ممنون عزیزم

بله ما هم رسم داریم خانواده عزادار آجیل نمیزارن

بعد افطار که امکانش نیست 

حتی اعلامم کنیم خیلیاشون صبح و ظهر میان

همون پک رو آماده میکنیم و پذیرایی هم میکنیم هرکی روزه نبود میخوره

مردم پشت سر خدام حرف درمیارن زیاد توجه نکن فقط از نظر خودتون مراسم خوب باشه کافیه

دقیقا

مراسم پدرمم ما در حد توانمون سعی کردیم بهترین مراسم باشه

بازم یه عده ناراضی بودن و ایرادای الکی میگرفتن