2777
2789
عنوان

پونزده سالمه میخوام ترک کنم

129 بازدید | 4 پست

سلام. پونزده سالمه سه ماه ویپ میکشم روزی ۱ ساعت ولی نیکوتین سنگین، نیکوتینش برابری میکنه با حدود یه پاکت سیگار روزانه، الان بعد سه ماه اومدم ترک کنم بعد یه هفته اصلا کلا انگار سیستم بدنم خراب شد. خواب، اعصاب، مغز و....، چطور ترک کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که تازه اول راهی و کل مسیر کشف نشده داری و برای ادامه مسیر به یه بدن سالم و پرتوان نیاز داری.نیکوتین اون بدن سالم رو از بین میبره.بجاش ورزش کن تا اندامت و ماهیچه هات بشه ذخیره مسیر پیش رو.کلی ماجراجویی قراره بکنی حیفی

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

پسر جان بدنت رو از همین الان به هیچ دودی عادت نده و ترک کن و دیگه هم دنبال سیگار و... نرو ،حیف سلامتیت و شخصیتت و اعصاب و روانت نیس؟؟ خودت رو با باشگاه و درس و یاد گرفتن یک حرفه سرگرم کن، تا در آینده یه فرد موفقی بشی، نه که‌ از این سن پیپ امتحان کردی، فردا سایر موارد رو حتمن میخای امتحان کنی و بیفتی به هچل، خواهرانه نصیحتت میکنم هیچکس از دود، خیر و منفعت ندیده