2821
2789
عنوان

دخترم دیوونم کرده😭

1286 بازدید | 51 پست

دخترم سه سالشه یعنی هر چی توی مهد دست دوستاش میبینه می‌خواهد چی کارش کنم؟

والا همه چی هم‌براش خریدم و خودش همه چیز داره‌ ولی بازم می‌خواهد تقصیر منه چون تا همه چی می‌خواست براش خریدم😔

بد تربیتش کردم چی کار کنم از این کارا نکنه؟😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واااای نگو دختر منم میخاد براش بخر بچه هست گناه داره چطوری توقع داری با س سال سن مثثل ی زن بیست ساله توقع نکنه...

چه اخلاق بدی داری استارتر خدا ب داد بچت برسه..

من دخترم هرچی دیده دست کسی بجایی  بره را بزنه به دست بچه‌ای دیگ میاد  بمن میگه مامان برام شکل این میخری من میخرم بعد می‌ره با اعتماد بنفس جلوی اون بچه بازی می‌کنه دخترم پنج سالشه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

واااای نگو دختر منم میخاد براش بخر بچه هست گناه داره چطوری توقع داری با س سال سن مثثل ی زن بیست ساله ...

عزیزم اتفاقا روش شما درست نیست

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
عزیزم اتفاقا روش شما درست نیست

نه عزیزم روش من برای بچه من کاملا جواب داده چون بچم برای ی وسیله دیگ نمیشینه گربه جیغو داد کنه نه ک همون لحظه بگیرم اما براش میگیرم  بعد جوری تربیت شده  ک دیگ وسیله‌ای بچه‌ای دیگ رو نمیگیره باهاشون بازی کنه میگه بمن براش میخرم با وسیله خودش بازی می‌کنه... فقط نه رو زمانی بهش گفتم ک بخواد از سوپری خوراکی بی مورد بخره یا مثلاً دیدی میبریشون فروشگاه اونجا  هرچیزی رو ک گفت نمیخرم براش اینقدر آرومه فداش بشم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز