2777
2789
عنوان

شوهر دیوونه تو این وضعیت اقتصادی

268 بازدید | 5 پست

ترجیح میده خودش تنهایی کار کنه و مخارج زندگی رو بده 

هر چی بهش میگم خوب بزار منم کنارت باشم و همراهت باشم  

بلاخر ه میتونم  چه تو خونه یا بیرون یه کاری چیزی دست و پا کنم حتی می‌دونه استعدادم تو آرایشگری محشره یعنی یک ماه برم آموزش حتما درآمد زیادی خواهم داشت بهش هم میگم باهم کار میکنیم خونه بخریم و ماشین عوض کنیم تو هم داری از پا در میای خیلی شکسته و فرتود شده من و هم حبس خونه کرده میگه همین هر چی هست درآمدم باهم میخوریم 

خلاصه هیچ جوره راضی نمیشه دیگه منم بهش اصرار نمیکنم 

از این به بعد می‌خوام فقط به خودم برسم اصلا برام دیگه مهم نیست میخواد پیر بشه میخواد شکسته بشه یا قلبش بگیره زیر فشار مخارج زندگی وقتی حرف حساب حالیش نمیشه من رو هم گوشه نشین خونه کرده 

بخدا افسرده شدم و گوشه گیر 

می‌خوام از این به بعد بیخیال باشم و بی هیچ غصه ای زندگی کنم اصلا بمن چه خونه اجاره ای هست یا ماشین داغون سوار میشیم خودش می‌دونه دیگه خسته شدم فقط می‌خوام به خودم برسم به روزی که به خودش بیاد متوجه میشه چه اشتباهی کرده روزی که هنوز همون نقطه اول هست و خودش پیر و فرتود شده در کنارش یه زن جوون و سرحال داره که باز برا اینکه کسی به زنش نگاه نکنه باید بازم جوش و حرص بخوره 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی حرص نمی‌خوری ؟تو خونه موندن و دوست داری؟جوون و‌سر حال میمونی؟

راه چاره دیگه ای هست به نظرتون ؟ 

آدما قابل تغییر هستن 

اگه باور داشته باشی حتی تو زندان هم میتونی از خودت یه آدم محکم تر و قوی تر از قبل بسازی 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
اکثر مردای ایرانی همینن

کاربر آقام. ..دور از جوانمردیه که آدم زنش راپر بلا کنه برای پول حالا یک موقعه خانم دکتره. .یامهندسه. .کارمنده بله درست میفرمایید اما کار بدنی ویدی  زن را فرسوده میکنه