2821
2789

لینک تاپیکمو میذارم بخونید اونو اول قضیه رو میفهمید

الان از اون تاپیک ۱۰ روز گذشته که رسیدم اومدم خونه بابام نه بهم زنگ زدن نه باهام اصلا حرف زدن

امروز شوهرم گفت میام دنبالت بیا خونمون

اینجا تاپیک زدم گفتین بخاطر شوهرت برو

الان بگید رفتم چجوری رفتار کنم

خیلی استرس دارم😔 هیشکی نیست باهاش حرف بزنم

https://ninisite.co/discussion/topic/15528096/چجوری-رفتار-کنم-با-این-رفتار-مادرشوهر من دانشجوام عقدیم با همسرمبا ازدواج دانشجویی اومدیم مشهدامروز ۴ روزه که از خونه دراومدیم امروزم برمیگردیم شهرمونمادرشوهر و خواهرشوهرم فقط به شوهرم زنگ زدن حرف ز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عهدی رفتار کن انگار که چیزی نشده بابت تاپیک قبلت هم عزیزم انقدر سخت نگیر و نشون نده ک برات مهمن اونجوری سو استفاده میشه از زود رنجیت و بنظرم سخت گرفتی حتما به خانوم خونه زنگ نمیزنن ک عزیزم

آره من ی ساعت وقت داشتم اون ی ساعتو رفتم خونه اونا ناهار خوردیم خدافظی کردیم

اون روز كه باهات مشكلي نداشتن؟ اخم نكرده بودن؟ به نظرم اخلاقشون اينجوره اصلا سخت نگير واكنش خاصي هم نميخواد نشون بدي منم با شوهرم جايي باشم زنگ او ميزنن احوال منم از او ميپرسن بعضيا اخلاقشون اينجوره 

حالا تو اگر رفتن جايي خودت زنگشون بزن شايد روش تو رو ياد گرفتن من خودم چون برام مهم نيست خودمم مثل اونا هستم  ولي تو اگر برات مهمه با روش خودت پيش برو 

اون روز كه باهات مشكلي نداشتن؟ اخم نكرده بودن؟ به نظرم اخلاقشون اينجوره اصلا سخت نگير واكنش خاصي هم ...

چرا با اخم و تخم راهمون انداختن اخلاقشون اینجوری نیست اصلا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز