2777
2789
عنوان

فر برقی تو کار

154 بازدید | 5 پست

سلام خانمای  عزیز 

ممنون میشم اگر  در  یکی  دو سال گذشته فر تو کار خریدید،  و راضی هستید یا احیانا راضی نیستید، اسمشو بگید. 

همسرم فر تو کار اسنوا دیده، 

خودم فکر می  کنم اخوان باید بهتر باشه، اما واقعا مطمین نیستم. 

حالا بعد سال ها بالاخره می  تونم فر داشته باشم و راحت بدون استفاده از قابلمه و بخار اب و ماهیتابه و ...کیک بپزم. 

نمی  دونم ته دلم،  اون دختر کوجک درونم چقددددددددر شاده. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی، مبارکه ، به شادی و سلامتی انشاالله ، دعا کن منم بتونم بخرم هنوز پولم جور نشده🙂🙃

والا منم چون دنبالشم تحقیق کردم گفتن آلتون و داتیس خیلی خوبن، مارکتی معروفیم هستن،امکانات و برنامه های پخت آلتون که فروشنده بهم گفت خیلی زیاد و عالی بود داتیس هم قبلاً گاز صفحه ای شو خودم داشتم عالی بود. در مورد برقی گازی یا برقی هم من سوال کردم گفت گازی نداریم یا برقیه یا برقی گازی اما برقی رو اکثراً ترجیح میدن چون برقی گازی دنگ و فنگ زیاد داره مثلاً برای نصب و گارانتی که میان باید محل نصبش یه ویژگی های خاصی داشته باشه تا نصب و گارانتی کنن در غیر این صورت خطرناکه و اصلا قبول نمی کنن مثلاً شیر گاز جدا از اجاق گاز میخواد و فاصله ش از شیر لوله کشی گاز و دیوار باید جوری باشه که تایید کنن دیگه اینا رو که گفت منم بیخیال برقی گازی شدم. اینا تجربه من بود امیدوارم به دردت بخوره.

راستی آلتون یه ویژگی جالبی که داشت این بود که یه مدلش قابلیت تبدیل به دو تا فر جدا داشت یعنی برای قسمت بالاییش می‌تونستی یه برنامه انتخاب کنی و قسمت پایینش یه برنامه پخت دیگه، قابلیت پخت مجزا ولی همزمان😍😍

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)