2777
2789

دخترم دو سال و نیم  چند بار خواستم بگیرم ولی خیلی گریه میکنه تحمل کنم یا بهش بدم با پستونکش راحت در عرض چند دقیقه می‌خوابید ولی الان تا دو بیداره تا از خستگی خوابش ببره به من چسبیده قبلا بهم کار نداشت

خب آره دیگه سختشه چون وابسته بوده ، یا کلا بگیر یا بد ادا نکنش بگیری ازش ببینی گریه میکنه باز بدی بهش ، منم وقتی دو سال و نیم بود گرفتم ازش گفتم پیشی برداشته میبردمش بیرون دنبال پیشی ها میگشتیم تا پستونکش رو پیدا کنیم و خسته برمیگشت خونه و میخوابید . یه هفته ای تا ده روزی بیقراری میکنن باید صبر  کنی دیگه 

بالاخره مگه نباید ازش بگیریش 

به نظرم وقتی گرفتی دیگه بهش نده 

من پسرمو که از شیر گرفتم یک ماه پدرمو دراورد،ساعت سه چهار صبح باید پامیشدم دورش میدادم ،تازه این عادت باهاش موند تا دو سال و نیمه شد شبا پامیشد باید پامیشدم سر پا دورش میدادم،اینم سرویسم کرد تا ازش گرفتم 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آره دیگه سختشه چون وابسته بوده ، یا کلا بگیر یا بد ادا نکنش بگیری ازش ببینی گریه میکنه باز بدی به ...

گریه هم میکرد؟دوباره خوابش تنظیم میشه آخه من کمر ندارم همش راه ببرمش یا برای خوابش وقت بذارم دوست دارم خودش بخوابه چون پسرم به من خیلی وابسته الانم ۶ سالشه تا پیشش نخوایم نمی‌خوابه ولی دخترم از اول به من کار نداشت

بالاخره مگه نباید ازش بگیریش به نظرم وقتی گرفتی دیگه بهش نده من پسرمو که از شیر گرفتم یک ماه پدرمو د ...

من سر پسرم و شیر شب خیلی اذیت شدم ولی دخترم شیر خشک خورد تا الان حتی برای از پوشک گرفتن هم اذیت نشدم ولی اینو خیلی تردید دارم از یه بابت میترسم دست تو دهنش بذاره بجای پستونک 

خب آره دیگه سختشه چون وابسته بوده ، یا کلا بگیر یا بد ادا نکنش بگیری ازش ببینی گریه میکنه باز بدی به ...

بعد پستونک دست نمیخورن؟آخه پسر من پستونک نخورد ولی اشغال می‌خورد الانم ناخن میخوره عادتش شده 

اره گریه و بیقراری باید سرگرمش کنی یادش بره و حواسش پرت بشه و بازی کنی ببریش پارک یا بیرون خسته بشه از خستگی خوابش ببره . اره خوابشون تنظیم میشه ولی صبوری میخواد. دیگه اولی رو شما پیشش بودی اونجوری بار اوردین ولی دومی رو نه کنارش نبودین با همون شیشه شیرش میخوابیده با شما کاری نداشته 

بعد پستونک دست نمیخورن؟آخه پسر من پستونک نخورد ولی اشغال می‌خورد الانم ناخن میخوره عادتش شده

نه دستشو نباید بزاری داخل دهنش کنه و حواسش رو پرت کنی نکه دعوا کنی بدتر کنه و گریه کنه .این عادتو بعضی از بچه ها همین جوری میگیرن .

اره گریه و بیقراری باید سرگرمش کنی یادش بره و حواسش پرت بشه و بازی کنی ببریش پارک یا بیرون خسته بشه ...

خدا کنه زود کنار بیاد دخترم شکست عشقیشو خیلی زود تجربه کرد😭

هر چند وقت یه مقدار ازش قیچی کن یواش یواش ترک میکنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خدا کنه زود کنار بیاد دخترم شکست عشقیشو خیلی زود تجربه کرد😭

نه بابا ناراحت نباش چون بزرگتر بشن وابسته تر میشن و خودشون هم باهوش تر میشن نمیشه ازشون گرفت و گولشون زد مگر اینکه چهار پنج ساله بشن دیگه خودشون خجالت بکشن بزارن کنار 

قیچی متوجه میشه میگه چرا قیچی کردی

برادر زاده منم خیییلی معتاد بود این مدلی ترک کرد، جلوش که نباید قیچی کنی باید بگی مثلا نی نی خرگوشه یا نی نی  کلاغه ازش خورده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…