2777
2789
عنوان

توصیه م به خانمهای خیانت دیده

1039 بازدید | 60 پست

به عنوان یک زن که مورد خیانت همنوع خودم قرارگرفتم اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید حتما و حتما ببینید تاکید میکنم مراجعه به یک مشاور کار بلد از نان شب براتون واجب تره.تنها کسی که تونسته حالمو عوض کنه و یک حس عزت نفس و اعتماد به نفس مجدد بهم بده مشاورمه که ترجیحا توصیه میکنم آقا باشه نه خانم.

صحبت با یک مرد قابل اعتماد که از شما سوءاستفاده نمیکنه دقیقا اون چیزیه که یک خانم آسیب دیده از خیانت بهش نیاز داره.

روانشناس ها رو دست کم نگیرید اونها خیلی راهکار بلدن و حالتون رو خوب میکنند.امیدوارم موقعیت مراجعه به مشاور و روانشناس برای همه ی خانمهای آسیب دیده پیش بیاد😊  

باهاتون موافقم 

البته شما اون آقا بهتون خیانت کرده در درجه اول نه هم نوع خودتون ایشون بهتون تعهد داشته و زندگی مشترکش رو زیر پا گذاشته و تعهد و وجدان و مسئولیت نداشته بعد خیلی از آقایون دروغ میگن و متاهل بودنشون رو مخفی میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه نوشتم خیانت همنوع به جای همنوع کلمه ی همجنس رو انتخاب میکنم و عقیده دارم این شوهر نیست که به زنش خیانت میکنه بلکه اون خانمی که با مرد متاهل رابطه ی دوستی رو شروع میکنه داره به همجنس خودش خیانت میکنه و در نهایت روزی کائنات نتیجه ی این کار رو به خودش برمیگردونه... 

باهاتون موافقم البته شما اون آقا بهتون خیانت کرده در درجه اول نه هم نوع خودتون ایشون بهتون تعهد داشت ...

یه مرد هر چقدر هم به شما نزدیک باشه یه مرده و هرگز نمیتونه احساسات یک زنو درک کنه ولی خانمی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه مخصوصا اگر متاهل باشه یا قبلا متاهل بوده خیانتکار اصلیه. 

واقعا حس بدیه

اینکه فکر می‌کنی چی کم گذاشتی براش

مدام عکس اون زنو نگاه می‌کنی و با خودت مقایسه میکنی

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

اینکه نوشتم خیانت همنوع به جای همنوع کلمه ی همجنس رو انتخاب میکنم و عقیده دارم این شوهر نیست که به ز ...

فقط داری خودتو فریب میدی

اول همسرت بهت تعهد داره اون زن ک غریبه س

بعدم شانس اوردی مشاور ازت سواستفاده نکرده

اینکه نوشتم خیانت همنوع به جای همنوع کلمه ی همجنس رو انتخاب میکنم و عقیده دارم این شوهر نیست که به ز ...

شوهر نیس؟ شوهر دویست درصد مقصره اون خانمه صد درصد

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

اشتباه می کنید، اصلا اون خانم مهم نیست، همسرتون هست که داره خیانت می کنه.

یه مرد هر چقدر هم به شما نزدیک باشه یه مرده و هرگز نمیتونه احساسات یک زنو درک کنه ولی خانمی که با مر ...

این پاک کردن صورت مسئله است عزیزم 

مردی که ذات و وجدان داشته باشه و البته شخصیت و بیمار جنسی نباشه این کارو نمیکنه قطعا هیچ ربطی به احساسات نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم کسی ک میره نفر سوم یه رابطه میشه بنظرت اسمشو چی میشه گذاشت بجز یه زن خراب و ه ر زه  

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

واقعا حس بدیهاینکه فکر می‌کنی چی کم گذاشتی براشمدام عکس اون زنو نگاه می‌کنی و با خودت مقایسه میکنی

برای همین میگم برید مشاوره چون تنها کسی که میتونه از این احساس نجاتتون بده یه روانشناس کاربلده