الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرص شیکوریدین گیاهیه و عالیه تو دوسه ماه بخوری قشنگ تپل میشی روزی سه وعده یک ساعت قبل غذا بعدش ک ب وزنت رسیدی کم کم قطش کن... قرص سیمروهپتادین هم همینجوری ولی خواب اوره شبها یکی قبل شام بخور دوماه بخور... بعد کمش کن ارزون هم هست
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
هرچی باشه میخورم کامل طوری که معدم پر پر بشه بعدش یه چرتم میزنم بیدار میشم باز عذا میخورم بعد دراز میکشم تا وعده بعدی دوبار شان میخورم قبل خوابم یه چی باسه میخورم اضاف نمیکنم فرداش یک کیلو اضاف کردم اونم بخاطر اینه که معدم از دیروز پره ولی معدم خالی میشه بازم همون وزن قبلیمم😭
ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد