2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر

181 بازدید | 12 پست

خانوما مادرشوهرم چندماهی یکبار مارو دعوت میکنم منم مثل خودش چندماهیی یکبار دعوتش میکنم الان زنگ زد بهم گفت تو دل نداری یه شام بدی بما و میخاست شب یلدا و مناسبتها خونه ما جمع بشن در حالیگه همه میرن خونه بزرگترها.و اینکه هروقت میاد منو شوهرم دعوا میفتیم اما اون نمیدونه میگه مگه من چقدر می خورم😐 بنظرتون جواب اینجور آدمو چی باید داد منکه چیزی پیدا نکردم بگم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم همونم نمیرم تا اینجوری نگه ..خوب برو خونه مادرت شب یلدا و سال جدید،شوهرت خیلی میخواد خودش بره ...مگه خونه مادر شوهرت میری باید حتما اونم بیاد اصلا چرا زنگ بزنه بگه چقد بیتربیت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

شایددلش میخوادعروسش هی بهش بگه بیا ☺️

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بگو چون خودتون چندماه یبار دعوت می کنید منم گفتم حتما حوصله منو و بچه هامو ندارید . منم این سه تا بچه نمیذارن نفس بکشم روزو شبم قاطی شده یکی نیست بذارم پیشش بچه ها را به خونه تکانی عیدم برسم دلم می خواد یبارم یکی غذا آماده کنه مارو دعوت کنه و....