2777
2789

کسی می‌تونه با مثال چن نمونه ب من بگه؟

من معنای این رو زیاد درک نمیکنم چون ندیدم یا تو موقعیتش نبودم

یا تو تو حوزه توجه ام نبوده

خانواده طرف یعنی عقاید و فرهنگ خانواده اش مهمه حتی اگه مخالف اونا عمل کنه اما تاثیر گذارن.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر مالی حدودا هم‌سطح باشید 

از نظر فرهنگی نزدیک بهم و اگر نیستید تو ذهنشون پذیرش داشته باشن نه مقابله 

اهل دخالت و اینکه بچشون رو به سمت خودشون بکشن نباشن 

نوع صحبت کردنشون نوع ارتباط گرفتنشون 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چون ی خانواده با کارا و رفتارش اعصاب و روانتون بهم میریزن 

واسه من میگفتن الا و بلا جشن عقد مفصل واسه نوه اشون میگفتن نههه چرا هزینه ی الکی کنیم 

امیدوارم گیر عقده ای های تازه ب دوران رسیده نیفتین

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خیلییییی مهمه . همسر ادم بالاخره تو اون خانواده بزرگ شده و خیلی از اخلاق ها و ارزش های اونا در ایشون هم هست . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

این همه مشکل تو همین جا عروس ها با خانواده ی شوهر دارن رو نمی خونی ؟ 

محیطی که هر فردی در اون تربیت میشه اون طرز فکری که با اون بزرگ میشه شخصیت اون فرد رو می‌سازه.  وقتی دو نفر با هم میخان ازدواج کنن هر چقدر خانواده ها و اون فضایی که فرد بزرگ شده بهم نزدیکتر باشه احتمال بروز اختلاف کمتره . 

وقتی خانواده ها دو طرز فکر و حتی مالی کاملا متفاوت هستن  هر دو فرد دچار مشکل میشن 

مثال خودم 

خانوادش ب لحاظ فرهنگی مذهبی بما نمیخوردن من میگفتم مهم نیس خانواده 

ولی مادرش سر همین موضوع بهانه آورد کنسلش کرد پسرشم پشت ننش گرفت رفت 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

خب آدما ذات و فرهنگ و شخصیتشون شبیه خانوادشون میشه در کل 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

والا من حالا م نمیخام ازدواج کنم ولی چون زیاد می‌شنیدم ب ذهنم اومد

و اینکه تو جایی زندگی میکنیم یا کل ایران اینطوریه ، ما نسل جدید سالم تر دانا تر و عاقل تر از نل های قبلیم بنظرم ، هر چند ک گاهی باهاشون دشمنی میکنید

ی نمونه اش اینکه مثلا من مادرای۴۰ ساله سایت رو اصلا درک نمیکنم ک با تفاوت سنی های ۷ سال و ۹ سال باز  دلشون میخواد مادر بچه ی دوم و سوم بشن اصلا فکر  ک میکنم میبینم چقد بیکارن و حوصله دارن اصلا همچین خواهر برادرایی ب درد هم نمیخورن

هم اینکه ماها وقتای خالی امونو درگیر ورزش و باشگاه و موسیقی خودمونیم و خاله زنک نیستیم

فک میکنم مشکلات نسل ما کمتر باشه خیلی و رو‌ب با فرهنگی داریم میریم

ولی عایا اگر همچنان خورد بشیم تو خواهر شوهر و بردارشوهر و مادر شوهر یعنی بیشتر دقت کنیم تفاوت های زیادی میبینیم؟

والا من حالا م نمیخام ازدواج کنم ولی چون زیاد می‌شنیدم ب ذهنم اومدو اینکه تو جایی زندگی میکنیم یا کل ...

نه عزیزم لزوما اینطوری نیست 

من خودمم الان ۲۵ سالمه 

درسته نسل جدید تر یه سری خوبی هایی هم دارن 

اما خب واقع بین باشیم 

اما سازش کردن و وفاداری به نسبت نسل های قبل درشون  کمتر شده 

پر مدعا تر شده 

اما خب سیاستو بهتر بلدن مثلا یا چیزای دیگه 

اما اینطور نیست که واقعاً به سمت با فرهنگی پیش بریم ! 

تو تربیت بچه ها هم پدر مادرای جدید دارم دارن ضعیف عمل میکنن 

اون بچه دار شدن هم قضیه اش کلا جداست و متفاوته

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه عزیزم لزوما اینطوری نیست من خودمم الان ۲۵ سالمه درسته نسل جدید تر یه سری خوبی هایی هم دارن اما خب ...

منم گروه سنی شما رو میگم شما نسل جدیدین دیگ

از کدوم گروه سنی حرف می‌زنی ؟

اونا ک هنوز جوجه ان