2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 82 پست

من کامل درکت کردم پدر من اینجوری بود یک عمر خیلی سخته همسر ادم پشتش نباشه، ولی عزیزدلم زندگی بعد از طلاق هم خیلی سختی داره فکر نکن فقط با شاغل بودن سختی هاش حل میشه، خوب فکر کن، فعلا که ازش دور شدی حسابی بررسی کن دنبال راه چاره باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من با جیغ و داد هم نرسیدم.

عزیزم از بس اولش مظلوم بودی الان هوا برشون داشته

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من خودم در حال جدا شدنم، يكي از دوستانم هم دقيقا توي شرايط شما ديگه قاتي كرد طلاق گرفت چون فهميد همس ...

من اگر جدا بشم دیگه ازدواج نمیکنم. چون اگه شانس میاوردم از همین میاوردم

بچه ندارم.

کمک نکنن. بقیه ام همینن. فاصله بگیر از خانواده اش. اگر خودش خوبه و مشکل حادی نداره زندگی کن‌. چند ماه یکبار برا مهمونی برو. مهمون برو بیا. 

۸۰ درصد پسرایی ک دستشون توی جیب خودشونه ، خانواده اشون توقع دارند ازشون‌. هزینه های زندگی رو بالا ببر .سرمایه گذاری کن  ازش پول بگیر. غیر مستقیم خرج تراشی کن. بعد ی مدت خودش میبینه نمیتونه سرویس بده بهشون و تغییر رفتار اونارو حس میکنه. ازشون فاصله میگیره.

طلاق راه حل نیست.اگر اعتیاد نداره خیانت نمیکنه مشکل اخلاقی نداره .بمون . دعوا همیشه هست 

من کامل درکت کردم پدر من اینجوری بود یک عمر خیلی سخته همسر ادم پشتش نباشه، ولی عزیزدلم زندگی بعد از ...

مشکل اینه که من دلم تنگ شد و به شوهرم زنگ زدم ولی جواب نداد و ناراحته چرا با خواهر و مادرش دعوا کردم. دیگه راهی برای ادامه با این فرد هست؟

مگه چه حرفی زدن که اینقدر سخته برات، اگر میخوای بگو چی گفتن؟

مثلا گفتند من نازا هستم که بچه دار نشدم. در حالی که مشکل از پسرشونه. نه من. و خیلی حرفهای دیگه که اصلا دوست ندارم مرورشون کنم

مشکل اینه که من دلم تنگ شد و به شوهرم زنگ زدم ولی جواب نداد و ناراحته چرا با خواهر و مادرش دعوا کردم ...

نه عزیزم کاملا حق داری من خودمم متاهلم و درکت کردم خیلی سخته شوهر ادم پشتش نباشه، بنظر من حتی شده جلوی اونا از شما حمایت کنه بعد تو خونه ب خودت بگه هر چی که هست کار به اینجاها نمیکشید اما سعی کن حالا که از هم دورین دیگه بهش پیام ندی به اصطلاح بذار کمی تنها باشه و فکر کنه، بسپار ب خدا و توکل کن به خودش اجازه بده جای خالیتو حس کنه خودش بیاد پیشقدم بشه

کمک نکنن. بقیه ام همینن. فاصله بگیر از خانواده اش. اگر خودش خوبه و مشکل حادی نداره زندگی کن‌. چند ما ...

فکر کنم همسرم هم دیگه منو نمیخواد. امروز دلتنگش شدم. بهش زنگ زدم ولی جوابمو نداد و ناراحته چرا با خواهر و مادرم دعوا کردی. هیچکدوم از اینها نیست. ولی خب اجازه بی احترامی خانواده اش به من رو داده با سکوتش و همش پشتشونه.

فکر کنم همسرم هم دیگه منو نمیخواد. امروز دلتنگش شدم. بهش زنگ زدم ولی جوابمو نداد و ناراحته چرا با خو ...

این حرفها رو به همسرت نزن، همچنان احترامش رو نگه دار، بهش فرصت بده تا خودشو تو این ماجرا پیدا کنه، خودتو به جاش بذار، انتخاب سختی سر راهش گذاشتی

این حرفها رو به همسرت نزن، همچنان احترامش رو نگه دار، بهش فرصت بده تا خودشو تو این ماجرا پیدا کنه، خ ...

البته که من خودم هم میدونم که انتخابش من نیستم. همین ازارم میده. امروز هم جواب تماسمو نداد.

البته که من خودم هم میدونم که انتخابش من نیستم. همین ازارم میده. امروز هم جواب تماسمو نداد.

اصلا اینطور نیست، مردها نمیتونن همزمان به چند موضوع فکر کنن، بهش فرصت بده بذار افکارش دسته بندی کنه تا تصمیم بگیره، ما زنها احساساتمون به هم مربوطه، میتونیم همزمان که از کسی عصبانی هستیم نگرانش هم باشیم و..... اما مردها این ارتباطات مغزی رو ندارن، وقتی ناراحته فقط ناراحته. بعد که آرام شد دلتنگ میشه و.... و به جنبه های دیگه ماجرا فکر میکنه .یکم زمان بده بهش،حواست باشه حرمت شکنی نکنی