2777
2789
عنوان

پول سرویس مدرسه

80 بازدید | 5 پست

دوستان ما با سرویس قرار دادی نداریم یه ماه دخترم مریض بود نرفته باید پول سرویس رو کامل بدم؟؟؟ 

آخه اونجور حلاله وقتی اصلا نیومده دنبالش زحمتی براش نداشته 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بله باید بدید چون دختر شما چه بره چه نره ظرفیت یک نفر رو از سرویس پر کرده بنده خدا خالی بره یا بیاددنبال بچه شما به هر حال ماشینش درگیره حقشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نمیدونم 

خود راننده سرویس چی میگه؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید بدید چون دختر شما چه بره چه نره ظرفیت یک نفر رو از سرویس پر کرده بنده خدا خالی بره یا بیادد ...

نمیگم کلا نگیره حداقل کمتر

چون من از اول باهاش توافق نکردم از اواسط آبان سرویس گرفتم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
نمیگم کلا نگیره حداقل کمترچون من از اول باهاش توافق نکردم از اواسط آبان سرویس گرفتم

عزیزم قانون سرویس اینه چه بچه بره چه نره باید پول سرویس رو کامل بدید حالا نمیدونم تا چه حد براتون مهمه مدیون کسی نشید ولی شما زیر دین ایشونی چون اون راننده میتونست جای دختر شما یه بچه دیگه رو ببره بیاره پولشو هم بگیره حالا دلیل نمیشه دختر شما نرفته نصف پولشوبدی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍