2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا سختی زندگی تنها تو شهر دیگه خیییلی زیاده و اینکه رشته ها معمولی تو ی سطح ک تفاوت دانشگاه هم زیاد نیست

قطعا دومی چون الان هم دانشگاه صرفا برا گرفتن مدرک هست اگه شغلی ک میخوای بری خوبه و میتونی توش پیشرفت کنی همون رو انتخاب کن

دیگه رشته رو که میتونی بگی اگر نظرخواهی میکنی باید صریح صحبت کنی دخترممعمولا رفتن به یه شهر بزرگتر ب ...

امسال میخوام کنکور بدم مشخص نیست ولی میدونم که رشته ی خاصی ام نمیارم ولی اگه شهر خودم بمونم باید پیام نور برم ولی در کنارش مغازه بزنم 

امسال میخوام کنکور بدم مشخص نیست ولی میدونم که رشته ی خاصی ام نمیارم ولی اگه شهر خودم بمونم باید پیا ...

دختر داییم بعد طلاقش فقط دو ماه فرصت داشت که کنکور داد و مامایی قبول شد(شوهرش به زور طلاقش داد و دوستش نداشت)

فکرشو بکن با اون روحیه خراب دانشگاه قبول شد و بعدها شوهر کرد دوباره و الان بیا ببین چه برو بیایی داره

خلاصه از حالا نگو رشته خوب قبول نمیشم اگر بکوب بخونی بهترین رشته رو میتونی بیاری 

حتی از دانشگاه دولتی

یه رشته ای انتخاب کن که بعدها به دردت بخوره و بتونی بعد درست سریع شروع به کار کنی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من انسانی خوندم فقط معلمی که آینده شغلی داره

آفرین معلمی خوبه

از حالا تا روز کنکور بکوب درس بخون

کاش من جای تو بودم و از اول رشته ای که الان به نظرم آیند داره می خوندم

وطن ای مادر غمدیده ام.......