یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسفنج های آشپزخانه حاوی 362 گونه باکتری مختلف هستن و از مناطق بسیار آلوده آشپزخانه به حساب میان. سعی کنید هر چند وقت یکبار این اسفنج ها رو عوض کنید و یا هر از گاهی اسفنج را به مدت یک دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا یا در ماشین ظرفشویی قرار بدین تا ضدعفونی بشه
عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم آلرژیم عود کرده حسابی سرفه میکنم حس میکنم خونمون پره میکروبه چیکار کنیم؟آپارتمان هستیم
عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم ...
پیاز قاچ کن بزار چندجا خونت .اسفند هم زیاد دود کن
دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم
انتقال آلودگی از وسیله ای به وسیله دیگر روش شایعی برای گسترش باکتری ها در آشپزخانه است. یکی از این وسایل درب بازکن قوطی هاست که رعایت نظافت و بهداشت آن اهمیت بالایی داره
عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم ...
به این نکته توجه کنید که ویروس آنفولانزا به شدت مسریه، اولین کاری که بایستی بکنید اینه که ویروس را از بین ببرید هم در بدنتان و هم در محیط اطرافتون
برای اینکه ویروس رو در خانه از بین ببرید باید محیط رو ضدعفونی کنید. از یک ضدعفونی کننده خوب برای ضدعفونی سطوح مثل دستگیره در، کف حمام و دستشویی و ... استفاده کنید.
باکتری ها می توانند روی سینک آشپزخانه و محل دفع زباله جمع شوند به صورتی که این قسمت ها ممکن است که بیشتر از توالت میربان باکتری ها باشند. روزی یکبار سینک آشپزخانه خود را با یک محلول ضدعفونی کننده پاکسازی کنید.