2777
2789
عنوان

نکات بهداشتی خانه

511 بازدید | 18 پست

سلام

من هر روز تعدادی مطلب در مورد نکات بهداشت فردی و عمومی در این تاپیک قرار میدم. چون کار خودم در ارتباط با همین موضوع هست مطالب میتونه براتون مفید باشه

لطفا شما هم مشارکت کنید و تجربیات خودتون رو به اشتراک بزارید

دست های خود را بعد از هر بار پوشک کردن بچه و دستشویی بردن  و قبل از آشپزی و هنگام خوردن غذا با اب و مایع بشوریم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفنج های آشپزخانه حاوی 362 گونه باکتری مختلف هستن و از مناطق بسیار آلوده آشپزخانه به حساب میان. سعی کنید هر چند وقت یکبار این اسفنج ها رو عوض کنید و یا هر از گاهی اسفنج را به مدت یک دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا یا در ماشین ظرفشویی قرار بدین تا ضدعفونی بشه

عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم آلرژیم عود کرده حسابی سرفه میکنم حس میکنم خونمون پره میکروبه چیکار کنیم؟آپارتمان هستیم

عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم ...

پیاز قاچ کن بزار چندجا خونت .اسفند هم زیاد دود کن

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

انتقال آلودگی از وسیله ای به وسیله دیگر روش شایعی برای گسترش باکتری ها در آشپزخانه است. یکی از این وسایل درب بازکن قوطی هاست که رعایت نظافت و بهداشت آن اهمیت بالایی داره

عزیزم من الان دو هفته ست دو تا بچه هام سرما خوردن یه دوره کامل آنتی بیوتیک خوردن ولی خوب نشدن خودمم ...

به این نکته توجه کنید که ویروس آنفولانزا به شدت مسریه، اولین کاری که بایستی بکنید اینه که ویروس را از بین ببرید هم در بدنتان و هم در محیط اطرافتون

برای اینکه ویروس رو در خانه از بین ببرید باید محیط رو ضدعفونی کنید. از یک ضدعفونی کننده خوب برای ضدعفونی سطوح مثل دستگیره در، کف حمام و دستشویی و ... استفاده کنید.

https://www.rocoland.com/محلول-اسپری-ضدعفونی-کننده-سرویس-های-بهداشتی-750-میلی-لیتری-micro-zoda

برای تقویت سیستم ایمنی هم از شلغم و لیموشیرین استفاده کنید. ترب سیاه هم خیلی خاصیت ویروس کشی داره. علاوه بر اون مایعات زیاد بخورید. 

به صورت مرتب دستهاتون رو با آب و صابون حتما بشورید

باکتری ها می توانند روی سینک آشپزخانه و محل دفع زباله جمع شوند به صورتی که این قسمت ها ممکن است که بیشتر از توالت میربان باکتری ها باشند. روزی یکبار سینک آشپزخانه خود را با یک محلول ضدعفونی کننده پاکسازی کنید.