2777
2789

من پارسال سنگ دفع کردم امسالم هم گاهی کلیه م دردمیگیره دکترگفت آب زیادبایدبخوری وروز ه اصلا خوب نیست 

من سر کارهم میرم کارم ی طوری هست ی سریع بایدتلفن پاسخ بدم دهنم وگلوم خشک میشه یاچای میخورم یااب نمیدونم چکارکنم ماه رمضان رو...

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دکتر گفت اگر فاصله افطار تا سحر به حد کافی مثلا ۲۰تا لیوان آب بخورین هیچ مشکلی پیش نمیاد.من تست کردم خوب بود

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرمم سنگ کلیه داشت

امسال عمل کردچون درشت بود

ولی چندساله ک دکتر میگف نگیر .باعث خشکی کلیه میشه و بدتر میشه.

خودش اصرار کرد بگیره...ی چند روزی ک گذشت دردهاش خیلی بدتر شد.و دیگه نگرف

بی ابی برای کلیه ک سنگ داره خوب نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

همسر منم کلیه ش سنگ سازه،و اتفاقا شغلشم سخته،دکترهم بهش گفته همش مایعات و اب بخور،ولی هرسال روزه هاش رو کامل میگیره،شما هم ببین اگه اذیت نمیشی و میتونی روزه بگیر ولی کلیه ت درد گرفت و نتونستی نگیر

دکتر گفت اگر فاصله افطار تا سحر به حد کافی مثلا ۲۰تا لیوان آب بخورین هیچ مشکلی پیش نمیاد.من تست کردم ...

کل شب اب بخورم نمیتونم بخدا بعدازافطارتاسحرفقط اب بخورم 🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کل شب اب بخورم نمیتونم بخدا بعدازافطارتاسحرفقط اب بخورم 🤣

اگه کسی بخواد کاریو انجام بده دنبال راهش میگرده.نخواد انجام بده دنبال بهانش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مادرمم سنگ کلیه داشتامسال عمل کردچون درشت بودولی چندساله ک دکتر میگف نگیر .باعث خشکی کلیه میشه و بدت ...

دکترمم گفت نگیر چون فشارمیادوادارکم میشه باعث سوزش ادارودردکلیه میشه بخدا میترسم خیلی سخته تااون یکی رودفع کردم مردموزنده شدم شوهرم نیگه حق نداری بگیری

وقتی خوف ضرر داری نگیر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دکترمم گفت نگیر چون فشارمیادوادارکم میشه باعث سوزش ادارودردکلیه میشه بخدا میترسم خیلی سخته تااون یکی ...

ببین خوده خدا تو قران گفته

اگر میدونی روزه بگیری و بعدها برات مشکل پیدا میشه و مریضیت بدتر

جایز نیست و باطله.

اگر میدونی بدتر میشه نگیر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.