2777
2789
عنوان

تو اقدامم

186 بازدید | 14 پست

بچها من ۵ روز دیگه باید پریود بشم هیچ علایمی ندارم یه هفته پیش تخمدان سمت چپم گاهی تیر میکشید ول میکرد الان اشتهام خیلی زیاده کسی میدونه چرا

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی ک باردار شدم کمر درد داشتم ولی پریود نیومد . تکرر ادرار هم گرفته بودم . فقط همین

تکرر ادرار درچه حد؟من یه مدته شبا حتما باید نزدیکای دو و اونوقتا برم دسشویی توی طول روزم بیشتر شده ولی نه که دائم برم 

این علائم کذایی اینترنتی رو نخون. بهش فکر میکنی و بعد در نتیجه تلقین واقعا حس میکنی همه رو داری. حتی ویار و تهوع و... که اصلی ترین نشونه‌ها تلقی میشه رو بیشتر خانما ندارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این علائم کذایی اینترنتی رو نخون. بهش فکر میکنی و بعد در نتیجه تلقین واقعا حس میکنی همه رو داری. حتی ...

واقعا همینطوره☹️نمیتونم بیخیال باشم😂😂

تکرر ادرار درچه حد؟من یه مدته شبا حتما باید نزدیکای دو و اونوقتا برم دسشویی توی طول روزم بیشتر شده و ...

حجم ادرار زیاد شده بود . هر وفت میرفتم دسشویی یه عالمه 😂😂 

کمر دردم داشتم دیگه منتظر پریود بودم . یک هفته عقب انداختم بعدش با نا امیدی تست گرفتم فک میکردم منفیه . 

ولی مثبت شد پر رنگ پرنگ  . من چهار سال نازایی داشتم . 

تا ک خدا بهم لطف کرد و باردار شدم . 

ویار و تهوع و اینا از هفته هشت شروع شد . 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

من سه مار رژیم بودم لترزول خوردم فولکولمد۲۴ بود امشب امپول ازاد سازی زدم و الان باید اقدام میکردم دکتر یه ژلی داد لونم گفت استفاده کن و بارادار شو ولی همسرم  رفت سر کار و زد زیر همچی انقد اعصابم خرابه که خابم نمیبره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

حجم ادرار زیاد شده بود . هر وفت میرفتم دسشویی یه عالمه 😂😂 کمر دردم داشتم دیگه منتظر پریود بودم . ی ...

مرسی گلمممم😂

من سه مار رژیم بودم لترزول خوردم فولکولمد۲۴ بود امشب امپول ازاد سازی زدم و الان باید اقدام میکردم دک ...

حتما مصلحتی بوده ناراحت نباشید

حتما مصلحتی بوده ناراحت نباشید

نمیدونم شاید انشاالله شماهم باردار باشی

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

من ماهی که باردار شدم تنها علائمی که داشتم سینه درد شدید بود همیشه قبل از عادت داشتم اما این سری به ...

من عجیبه واسم هیچ ماهی نبود که قبل پری سینه درد نداشته باشم ولی این ماه اصلا انگار ن انگار