2777
2789

موردی در مریض های خواهرم بوده 

دختر ۱۷ ساله از دوست پ س ر ش باردار شده 

خانواده بدون اطلاع آوردن بیمارستان 

خونریزی داشته و سرخود قرص مصرف کرده از شدت خونریزی باید رحم رو تخلیه میکردن 

اینجا بنظرتون مقصر مدرسه بوده یا والدین ؟ تعصب یا رفیق و همراز نبودن ؟ مثلا مادر با دختر دوست خوبی بود و از راهش سقط میکردن خوب بود که دختر ناقص 

یا همون بهتر ناقص شد و ازش نسلی نمیمونه 

یا حتی بهتر که میمرد ؟؟ 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که میمرد؟؟

چه افکار خطرناکی داری. جمع کن خودتو

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سزای اون دختر رو نمیدونم فقط خداوند مختص حکم دادن عزیزم

درسته ولی خب اگه حکم خداست میگه اوون بچه حروم زاده بوده و مادر شلاق هم داره نباید هم سقط میشد 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

مقصر پدر و مادرش بودن که دخترشون رو نجیب و پاکدامن تربیت نکردن 

بهتر که ناقص شد مادر نانجیب نمی تونه فرزند پاکدامن و نجیب تحویل جامعه بده پس فردا دخترش هم مثل خودش میشد 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

نمیدونم

ولی موندم چرا دخترای نوجوان براشون اینقد مهمه حتما گوز پسر داشته باشن

ینی اگ یکی پیدا شه نداشته باشه کسر شانه

درک نمیکنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چی بگم میتونستی بهتر حرفتو بیان کنی نه اینقدر خشن:) 

من نمی پسندم به نظرم خانواده خیلی تاثیر داره و دختر باید عقل و شعورش برسه دیگه نباید همچین کاری کنه

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

مرگ حقش نبود 

اگه از راهش سقط می کردن و با دلش راه میومدن 

تا آخر عمرش هرزه می موند 

ولی الان سرش به سنگ خورده از این به بعد 

ادم درستی میشه ان شاءالله 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼