2777
2789
حسود هم هستی؟

اصلا زیاد به کسی و چیزی دقت نمیکنم که بخوام حسودی کنم وقتی یچیزی یکی داره ماشالا میگم نه خداروشکر حسود نیستم ولی انقدر این فامیلای شوهر تو چیزای مختلف اذیتم کردن سیاستی فکریم کردن مثلا برادشوهرم تو عقد بهش یاد داده بود مگه ادم برا زن طلا میخره این ساده هم گوش داده بود نخرید هر چیم داشتم سیاستی فروخت الان اون برا زنش طلا خریده فشاری میشم نه از حسودی از بدجنسیشون

چقدر قشنگ گفتی حتما یادم میمونه ،میگی مثلا باهاش وسیله بخرم لباس و اینا؟ من دقت کردم لباس میخرم ولی ...

😂😂

چقدر بامزه گفتی

مثلا من با پولم بهترین خوراکی ها مثل آجیل چهار مغز ،بستنی های گرون، انواع شکلات و اسنک و میوه های لوکس،تنقلاتی که دوست دارم رو فراوون میخرم و میخورم و کیف میکنم

برای گربه هام غذاها و وسایل بازی خوب میخرم عشق میکنم

به خودم میرسم محصولات پوستی و کراتین و اینا

و خیلی چیزای اینطوری که خودم دوست دارم

لباس و اینا نمیخرم چون حقیقتش زیاد تو فاز پوشاک نیستم و سلیقه ی خوبی هم تو لباس ندارم لباسایی که میخرم معمولا شبیه کارتن خوابا میشم وقتی میپوشمشون بخاطر همین بیشتر صرف خوراکی میکنم

و شما که میگی حتی اگه بخری استفاده نمیکنی شاید اونچیزی که واقعا عشقت میکشه رو نمیخری

پیشنهاد میکنم از تنقلات شروع کنی و خودتو مجبور کنی بخوری تا کم کم دلت بزرگ بشه برای خرید و استفاده کردن از خریدت 

تو استفاده نکنی یکی دیگه حالشو میبره

ببخشید جسارت میکنم دخالت میکنم

امت پدر و مادرت و نزدیکات چی

خسیسن؟

میخوام بدونم خصلت خساست از کجا درونت شکل گرفته که بتونیم برطرف کنیمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا زیاد به کسی و چیزی دقت نمیکنم که بخوام حسودی کنم وقتی یچیزی یکی داره ماشالا میگم نه خداروشکر حس ...

خب خداروشکر

همین که حسود نیستی یعنی ذاتت خراب نیست

چون بعضیارو خدا از ذات بدشون خسیس میکنه نتونن استفاده کنن

ریز ریز شروع کن پولتو خرج کردن و همون موقع چیزی که خریدی رو استفاده کن 

😂😂چقدر بامزه گفتیمثلا من با پولم بهترین خوراکی ها مثل آجیل چهار مغز ،بستنی های گرون، انواع شکلات و ...

پدرمادرم اتفاقا دستودلبازن مادربزرگ پدریم خسیسه عمه دارم که بعله خیلییی خسیسه و فکر کنم با اینکه خیلی بهمون بدی کرده خیلی زیاد که اصلا نمیشه گفت انقدر طولانیه و ازش بدم میاد ولی خیلی رفتارام مثل تنبلی و این خساسته داره شبیهش میشه در صورتی که مامانم کلا برعکس این صفات بود یعنی خیلی مهربون دستودلباز و زرنگ ،من چرا باید به عمه برم این وسط 🥴

پدرمادرم اتفاقا دستودلبازن مادربزرگ پدریم خسیسه عمه دارم که بعله خیلییی خسیسه و فکر کنم با اینکه خیل ...

این خصلت خساست معمولا اکتسابی هستش و ژنتیکی نیست

یعنی داخل محیط آدما خساست رو تکامل میدن تو خودشون

باید اول ریشه خسیس شدنت رو پیدا کنی

از کی خسیس شدی چرا خسیس شدی مثلا

خب خداروشکرهمین که حسود نیستی یعنی ذاتت خراب نیستچون بعضیارو خدا از ذات بدشون خسیس میکنه نتونن استفا ...

خداروشکر 

اره شروع میکنم تا این عادته از سرم دربیاد

بنظرم ترس از بی پولی یه دلیل بزرگش باشه

دقیقااااا

منم بخاطر اینکه یه مدت بی پول شدم چند وقتی خسیس مانند شده بودم و اون مدت خیلی کم پول دستم میومد اما ریزه ریزه دوباره دلمو بزرگ کردم و خداروشکر پول میاد برام

هر چی بترسی بدتر بی پول میشی

نه که حالا دیگه بی فکر خرج کنیا

در حد معمول که میدونی اوکیه

خودمم دارم جدی تر به این موضوع نگاه میکنم فکر میکنم مامانم انقدر جمع کرد دورازجونمون تو ۴۰ سالگیش فو ...

اره عزیزم بنظر منم یکم تجدید نظر کن

روحش شاد باشه گلم،ببخشید ناخواسته یاداوری کردم😢😢

درسته گلم مخصوصا اینکه شوهرتم دست و دلبازه و اگه پولی باشه برای خودش یا خانوادش خرجش میکنه اونوقت تو چرا برای خودت خساست کنی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇