2777
2789

قبلا جمع میکردیم هر چند ماه یه گرم می‌خریدم الان پنج میلیون به زور دارم یعنی به یه گرمم نمی‌رسه 😭 اجرت بالا هم که به درد نمیخوره النگو آیینه ای دلم میخواد برا پس انداز یادش بخیر اونموقع که گرفتم ۷ تومن بود الان شده ۱۲

یه النگو باریک 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

نصف شکممون گشنه س تو میگی پس انداز

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی صندوق طلا بزارید.وقتی زیاد شد النگو بخرید.

چه جوری عزیزم شما وام بانک ملی می‌دونی با طلا میده 

بیخود میگن هفت درصو مالیاته فقط با دوسه دزصد کارمزد

مثلا اگه پنج تومن بخرم بخوام بفروشم چند برمیدارن

من چند سال قبل میتونستم پس انداز کنم اما الان واقعا نمیشه 

همون پولت رو سکه پارسیان بخر 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

چه جوری عزیزم شما وام بانک ملی می‌دونی با طلا میده

شنیدم مقدار زیادی طلا می گیره و وام کمی می ده.صندوق طلا هر مقدار پول داشته باشید طلا می خرید و با بالا رفتن قیمت طلا ارزش پولتون بیشتر می شه.هر وقت هم پول داشتید دوباره سهم می خرید.وقتی هم پولتون به خرید طلا رسید پولتون رو برداشت می کنید.