قبلا جمع میکردیم هر چند ماه یه گرم میخریدم الان پنج میلیون به زور دارم یعنی به یه گرمم نمیرسه 😭 اجرت بالا هم که به درد نمیخوره النگو آیینه ای دلم میخواد برا پس انداز یادش بخیر اونموقع که گرفتم ۷ تومن بود الان شده ۱۲
یه النگو باریک
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه طلا فروشی قبلا ازش النگو گرفتم طرح قلک طلایی داره میخوام اگه هر بار یه میلیون دستم اومد تو طرحش شرکت کنم تا چند گرمی که شد برم تحویل بگیرم جور دیگه ای نمیشه خرید
چه جوری عزیزم شما وام بانک ملی میدونی با طلا میده
شنیدم مقدار زیادی طلا می گیره و وام کمی می ده.صندوق طلا هر مقدار پول داشته باشید طلا می خرید و با بالا رفتن قیمت طلا ارزش پولتون بیشتر می شه.هر وقت هم پول داشتید دوباره سهم می خرید.وقتی هم پولتون به خرید طلا رسید پولتون رو برداشت می کنید.