2777
2789

تا حالا 3بار این خوابو دیدم که سینه هام خیلی بزرگ شدن . تعبیرش دختره ولی تمام علایم من به بچه پسر میخوره . سمت راستمه . خواب مرد غریبه هم زیاد میبینم حالا خیلی کنجکاوم ببینم کدومه . به خوابم اعتماد کنم یا علایمم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا زیادی و بزرگی و پول و طلا تو خواب دختره، چون دختر طبق باورای قدیم روزی زیادی با خودش همراه داره

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
عزیزم کلا زیادی و بزرگی و پول و طلا تو خواب دختره، چون دختر طبق باورای قدیم روزی زیادی با خودش همراه ...

تو واقعیت همینه از وقتی دخترم آمده باباش میگه رحمته خدا برامون فرستاده مشکلات اقتصادمون همش حل شده خدارو شکر

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
تو واقعیت همینه از وقتی دخترم آمده باباش میگه رحمته خدا برامون فرستاده مشکلات اقتصادمون همش حل شده خ ...

بله منم بشدت بهش ایمان دارم 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹