2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش یه آزمایشگاه خوب که قسمت کودکان داشته باشه

ترجیحا چند روز قبلش باهاش بازی میکردی و تو بازی براش توضیح میدادی که قراره چه اتفاقی بیوفته در مورد دردش هم براش شبیه سازی میکردی کم و بیش چون یه دفعه تو اون شرایط قرار بگیرن معلوم نیست چه واکنشی نشون بدن

من خودم از بچگی آروووم بودم هیچ آمپول و دندون پزشکی گریه نکردم مادرم خیلی تعریف میکرد ازم که صبور بودم

ولی پسرم یه قشقرقی برپا میکنه ما دوساعت تو آزمایشگاه فقط پروسه‌ی راضی کردنش رو داریم …

ای وای الهی بگردم... چیکار کنم دردش کن بشه؟ میشه قبلش اسپری بی حسی ای چیزی بزنم؟

ن نزن یهو خوب نیست

عملا هیچ کاری از دست برنمیاد باید تحمل کنی

من هردو بچه هام ۹ ماهشون ک بود بیمارستان بستری شدن و تا ۴ روز تو رگشون سرم بود

تو رو به جدت منو لایک نکن

سخت نگیر بابا

از نوزاد رگ میگیرن

واکسن هاش رو چجوری زدی

اینم همینطور

جای خوب ببری 

کسایی دارن ک اصلا کارشون اینه از نوزاد و.... رگ بگیرن

طبیعتا گریه ممکنه باشه

اما اونقدری درد نداره 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سخت نگیر بابااز نوزاد رگ میگیرنواکسن هاش رو چجوری زدیاینم همینطورجای خوب ببری کسایی دارن ک اصلا کارش ...

اخ واکسناش هم کلی غصه میخوردم

آخه تو نوزادی نمیفهمن... الان فهمیده شده سختتره

گریه اگرم باشه به خاطر ترسه نه به خاطر درد

من خودم هزارتا ازمایش خون دادم واقعا اونقدر درد نداشت

تازه من کلا به درد حساسم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اخ واکسناش هم کلی غصه میخوردمآخه تو نوزادی نمیفهمن... الان فهمیده شده سختتره

اونموقع هم میفهمیدن قشنگم❤️

دردش اونقدر نیس نگران نباش عزیزم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همین هفته پیش از پسر دو نیم سالم ازمایش خون‌گرفتم 

خیلی گنگه بچم 

شیرموز دستش ادامسم تو دهنش داشت به پرستاره میخندید🤣

بعد اومدیم بیرون برگشته میگه اون‌ پفیوز برام امپول زد 

من اینجوری بودم که😑😑😑😂

کیییی اینو یاد بچم داده