2777
2789

تو آزمایش خون که درد زیادی حس نمی شه.بچه یکم گریه می کنه و تمام.پنج دقیقه بعد هم می خنده.آبمیوه و شکلات و چیزایی که دوست داره براش بخرید.دوباره راضی می شه خون بده.

ببرش یه آزمایشگاه خوب که قسمت کودکان داشته باشهترجیحا چند روز قبلش باهاش بازی میکردی و تو بازی براش ...

اره ازمایشگاهه که دکترش معرفی کرده و خوبه

ولی با شناختی که ازش ذارم میدونستم اگه توضیح بدم براش بیشتر اضطراب میگیره و هی بهش فک مبکنه، ولی خب تجربه عصب کشی دندون هم داشته و خیلی خوب تحمل کرده ... ایشالا آیتم بی گریه بگذره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای چه سخت... نه ماه هنوز خیلی کوچیکه... چی کشیدین شما

بابا من خودم چهار ماهم بود بیهوشم کردن چشمامو معاینه کردن قبلش یه شبانه روز شیر نباید میخوردم

ولی الان اصلا ککم هم نگزید😁

ادم اصلا با درد ساخته میشه 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
تو آزمایش خون که درد زیادی حس نمی شه.بچه یکم گریه می کنه و تمام.پنج دقیقه بعد هم می خنده.آبمیوه و شک ...

اره ایشالا زود بگذره راست میگی با خوراکی انگیزه بدم بهش خوبه که این باشه برای بعد ازمایش

اره ازمایشگاهه که دکترش معرفی کرده و خوبهولی با شناختی که ازش ذارم میدونستم اگه توضیح بدم براش بیشتر ...

خب پس انشالله که راحت براتون بگذره 

پسر من براش توضیح ندم نمیتونم ببرمش حتی براش فیلم مناسب سنش هم اگر موجود باشه میزارم ببینه تا ترسش بریزه