2777
2789
عنوان

پدر مادر بی توقع

248 بازدید | 15 پست

بچه ها پدر ومادر من بی توقع ترین آدمای دنیان از بچشون باورتون میشه من مجرد بودم حتی بابام به لیوان آب نگفت بده دستم یا به لباسمو اتو کن همینطور مادزم،،،فقط فداکاری کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تاپیکات فضولی میکردم انگار از شوهرت راضی نیستی یا تو عصبانیت تاپیک زدی ولی دلم برای مامان بابات ت ...

فضولی چیه ممنون اهمیت دادی نه شوهرم اصلا خوب نیست فقط باید به حرفش باشم وگرنه ...ولی پدر مادرم فرشته بودن وهستن باورت نمیشه فقققط دوست دارن خودشون فداکاری کنن ولی هییببچ توقعی از من ندارن حتی هنوزم میرم خونشون بخام یه ظرف بشورم دوتایی عز دستم میگیرن 

فضولی چیه ممنون اهمیت دادی نه شوهرم اصلا خوب نیست فقط باید به حرفش باشم وگرنه ...ولی پدر مادرم فرشته ...

خوب به این خوبین گور بابای شوهر قدرنشناس

مهریه ام که داشته باشی عالیه 

مردم اکه طلاق نمیگیرن چون پدر مادره بهتر از شوهره نیست براشون آخه شما چرا ؟؟

خوب به این خوبین گور بابای شوهر قدرنشناسمهریه ام که داشته باشی عالیه مردم اکه طلاق نمیگیرن چون پدر م ...

همین به خاطر خوبی ومظلومیتشون دلم نمیاد غصه بخورن چون دوتا داداش بیکار دارم به حد کافی غصه اونا رومیخوورن میخام حداقل فکر کنن من خوشبختم

همین به خاطر خوبی ومظلومیتشون دلم نمیاد غصه بخورن چون دوتا داداش بیکار دارم به حد کافی غصه اونا رومی ...

انشالا اونا زودتر سروسامون بگیرن 

بعدش بزن تو گوش شوهرت 

نباید مردی رو که اذیت میکنه تحمل کرد خودت تاپیکاتو نگاه کن سراسر نگرانی و استرس از بدرفتاری های شوهرت هست